نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3795 عنوان چند روز یکبار موهاتونوشونه میکنید ریزش مو عکس ریزش موهام 375 بازدید | 36 پست این حجمی که الان عکس میزارم بعد از ۳ روز شونه کردن موهامه ک موهام بافت ساده بوده دارم برای ریزش موهام گریه مکنم هفته ای سه بار روغن تراپی میکنم تونر مو استفاده مکنم رزماری و ... هیچی روم جواب نمده نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋 1404/07/06 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرشوهرنینییار عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 8200 هرردز میرم دوش میگیرم شونه میزننم دیگ تا روز بعد شونه نمیزنم بعضیا هرساعت شونه میزنن چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
هاایده عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1358 چند روز یک بار؟! مگه نباید هر روز و روزی ۲ بار شونه کنیم؟! به وقت اذان صبح… قربون بزرگیت خدا جونم 🤩
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6333 روزی دوبارهر وقت به هم ریخته باشه برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6333 موهام تا گودی کمر خب چرا هر روز شونهنمیزنی برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷