2777
2789
عنوان

طلاهام بفروشم خونه دوم بخریم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 59 پست
آخه ما خونه داریم اینو برای آینده میخام بخریم بچمون بره مدرسه خوب داخل شهر

حتما خونه بخرید تو شهر منم روستام خانوادم بی عقلی کردن خونه تو شهر نخریدن مارو بیچاره کردن اگ خونه تو شهر داشتیم اینقدر رفت امد نمیکردیم راحت یه شغل داشتم

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چون بچه که بزرگ شه، برای کلاسهای هنری یا آموزشی و مدرسه رفت وآمد خیلی سخت وهزینه بر میشه

اگر ج نگ بشه خونه چیزیش نمیشه ؟ اون موقع طلا به دردم میخوره یا خونه

من شنیدم طلا می‌ره بالای 12 میلیون !!

من تو یه کانال سیاسی خوندم قراره سکه بریزن تو بازار و قیمت رو پایین می یاره..و البته انگار مالیات هم می گیرن رو طلا...تو یه کانال دیگه هم ارش آنالیست بود خوندم که خرداد ۱۴۰۵ ریزش شدید داره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خب اگه با خونه درآمد کسب میکنید (یعنی میدید اجاره) و اگه براتون پولش مهمه، بله خوبه.

آره میدیم رهن باز پول. رهن میزاریم رو اصل پول تا جور بشه خونه بخریم 

اینجا میگن نه چون طلا رو نباید فروخت باید گذاشت هی گرون بشه.ولی من بودم برا خونه میفروختم.

دقیقا. اینجا میگن از نسلی ب نسلی دیگر منتقل بشه طلاهاتون

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
عزیزم اسی میخواد طلا بفروشه بعدا میتونه بفروشه خونه ی بهتری بخره

بعدا نه امروز مکانیسم ماشه فعال شده دلار خیلی میره بالا خونه و ماشین خریدن ارزو میشه بزار برن تو شهر خونه بخرن بهتر از هیچیه

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

من تو یه کانال سیاسی خوندم قراره سکه بریزن تو بازار و قیمت رو پایین می یاره..و البته انگار مالیات هم ...

ای بابا 🥲 آدم نمیدونه چیکار کنه... باز من شنیدم طلا میره رو ۱۲ میلیون و اونجوری لازم نیست قرض کنم ۲۰۰ میلیون پولم بیشتر میشه 

دقیقا. اینجا میگن از نسلی ب نسلی دیگر منتقل بشه طلاهاتون

اخه مگه ادم از دو روز دیگش خبر داره.قرار نیست که بریز بپاش کنه.خونه سر پناهه.سرمایه گداری هست اونم.انگار مثلا طلا گرون بشه بقیه چیزا ارزون میشه.اگر مارسال پولمونو لوبیا چیتی میخریدیم میزاشتیم انبار درست حسابی بیشتر از طلا سود کرده بودیم 😂ولی ملت فقط طلا رو میبینن.همسایه ما  باورت میشه یه وانت داغون داشت سر همین حبوبات خریدن تو ارزونی و فروختنش یهو به عرش رسید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷