2777
2789
عنوان

طلاهام بفروشم خونه دوم بخریم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 59 پست

نه عزیزم تو این وضعیت اصلا طلاهات رو نفروش چون طلا پول نقده بعدم خونه داره میاد پایین من سه سال پیش خونه خریدم یه مقدار رفت بالا الان اومده پایین تازه بازار ملک خیلی راکده اصلا خرید و فروش نیست این کار رو نکن تو این وضعیت اقتصادی دست به هیچ کاری نباید بزنی مگر پول داشته باشی طلا بخری اگرنه همه چیز دیگه ضرره

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا نه امروز مکانیسم ماشه فعال شده دلار خیلی میره بالا خونه و ماشین خریدن ارزو میشه بزار برن تو شهر ...

اتفاقا تنها چیزی که راکت میمونه و بالا نمیره ماشینو خونه س

ما پارسال ۵میلیارد دادیم ماشین همین پوله داده بودیم طلا پولمون شده بود ۱۵میلیارد

ماشینمون الان ارزشش شده ۷ تومن پس ۷تومن کجا ۱۵تومن کجا

من اینکارو چندسال پیش کردم ۹۰ گرم طلا فروختم‌درکنار سکه وماشینم .آسایش وآرامش برام مهم تر از طلا بود

الان ارزش خونتون بیشتره یا اگر اون طلاها بودن ؟

اتفاقا تنها چیزی که راکت میمونه و بالا نمیره ماشینو خونه سما پارسال ۵میلیارد دادیم ماشین همین پوله د ...

خدا وکیلی ماشین ک یه سرمایه متغیر با خونه ک یه سرمایه ساکن مقایسه میکنی؟ سال ۹۵ تو شیراز آپارتمانی ۲۰۰ میلیون بود الان تو همون شیراز بهت اپارتمانی ۱ میلیاردم نمیدن. ماشین عمر داره بعد ۱۰/۱۵ سال باید عوض بشه ولی خونه تا هفت نسلت میتونن داشته باشن مخصوصا خونه ویلایی رو به نظر من بالاترین سرمایه سرپناه آدمه بعد طلا اولین چیزی ک نباید روش سرمایه گذاری ماشین چون ما یک اقتصاد مقاومتی داریم هر روز ماشینا کیفیت میاد پایین قیمت تورم میزنه تو کمرش

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

خدا وکیلی ماشین ک یه سرمایه متغیر با خونه ک یه سرمایه ساکن مقایسه میکنی؟ سال ۹۵ تو شیراز آپارتمانی ۲ ...

قربونت کجای کاری سال ۹۵ طلا گرمی ۱۰۰ هزار بود یعنی با ۲۰۰ملیون میشد ۲کیلو طلا بخری اتفاقی که دقیقا همون سال ۹۵ برای ما افتاد پول دو کیلو طلا رو دادیم یه خونه خریدیم الان قیمت خونمون ۵ملیارده ولی پول دو کیلو طلا چقده؟؟

الان به قول خودت ارزش اون خونهه شده ۱ملیارد ولی ارزش همون ۲کیلو الان شده ۲۲ملیارد حالا خودت ببین کدوم بهتره

بعدشم ماشینی که من میگم ماشین سنگینه شوهرم باهاش کار میکنه وگرنه ماشین اصلا جزو سرمایه حساب نمیشه