دیدم یه دختره پست گذاشته از اینکه خانوادهی همسرش سالهاست بهش محبت میکنن و دوستش دارن و چقدر احترامش رو دارن تشکر کرده بود بعد یاد خودم افتادم که گیر یه آدمایی افتاده بودم که هرروز خدا ازم ایراد میگرفتن، هنوز نرفته بودم بهم تهمت زده بودن، همیشه بینمون جنگ و دعوا راه میفتاد، خیلی ناراحت شدم که انتخابم انقدر بد بود😢😢😢😢
دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوو تو اینستا که چرت و پرت زیاد میگن مثله همون بلاگر آرومه که همش تو سفر با شوهرش بود آخر خانواده شوهرش ریختن سرش با شوهرش اینقدر زدنش میگفت همش اذیتم میکردن .تو با اون خانواده صبوری یاد گرفتی بزرگ شدی و یه آدم بالغ شدی میتونی از پس هر مشکلی بربیای
اوو تو اینستا که چرت و پرت زیاد میگن مثله همون بلاگر آرومه که همش تو سفر با شوهرش بود آخر خانواده شو ...
ریحانه رو میگی ؟
همش سناریو بود
تو شمال با شوهرش لو رفت
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
ریحانه رو میگی ؟همش سناریو بود تو شمال با شوهرش لو رفت
ریحانه نمیدونم اسمش چی بود تو پیج افشاگری اومد بالا .همون که موهاش همش کوتاه بود آفریقا اینا میرفتا ..یعنی همش چرت بود چرا باید پدرشوهرشو خراب کنه !!!احتمالا بخاطر بچه ش آشتی کردن چون گفته بود شوهرش اگه میخوای بچه رو ببینی پیجتو پاک کن فعالیت نداشته باشو اینا