2777
2789

من دکتر بودم وقتی برگشتم گفتن دستش بوده داشته میخورده سه تا از هسته هارو قورت داده😑

دفعم داشت دل دردم نداره چیکارش کنم ؟خطرناکه؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید منتظر باشی تا دفع کنه ، تو مدفوعشو بگرد تا دو سه روز دیگه از در نیومدن پیگیری کن. پسر من هسته ا ...

خیلی کوچیکن به نظرت دفع میشه دیگه؟

یکم بزرگتر از هسته الو ان.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نه چه خطری ، از مدفوعش میاد بیرون 😂

میگم یوقت خدای نکرده مسدود نشه یا چیزای دیگه دور از جونش

نه چیزی نیست ، بچه من یه بار سوتک قورت داد از مدفوعش اومد بیرون ، بچه های قدیم روزی چند تا تیله قورت ...

خداررحم کنه.

به نظرت ممکنه تو معدش له شده باشن؟

بااسید معده !

خیلی کوچیکن به نظرت دفع میشه دیگه؟یکم بزرگتر از هسته الو ان.

اره دیگه فقط بگرد که مطمین شی خیالت راحت شه وقتی دفع داره یعنی مسدود نشده تا چند روز شاید طول بکشه بیان

اره دیگه فقط بگرد که مطمین شی خیالت راحت شه وقتی دفع داره یعنی مسدود نشده تا چند روز شاید طول بکشه ب ...

پس همین که دفع داره یعنی خوبه دیگه؟

ولی اگه دفع نشدن باید چیکار کنم؟