من اولین باره میام تو اپارتمان واقعا نمیدونم چیکار کنم وقتی بچم گریه میکنه😂یعنی شما وقتی بچتون مثلا برای نوشابه یه یه چیزی که تشخیص میدین نباید بهش بدین گریه میکنه سریع بهش میدین که سروصداش همسایهارو اذیت نکنه؟؟اینجوری که تربیت بچه به.....میره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسایتون بیشعور باشه پوستت کنده شدست همسایه من به گریه بچه یک ساله من اعتراض کرد صاحبخونه رو فرستاد ...
ما هم دو تا همسایه ببخشید بی شعور زر زرو داشتیم ، تا صدا گریه بچه کوچک می اومد فحش میدادن.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دلستر خودت گرفتی میخوری بعدش به بچه میگی نخور ضرر داره ..عجب ادمهای نادونی هستین...خوب تربیت از خودت ...
😳😳😳این چه طرز حرف زدنه نادون تویی که الکی حرف میزنی نه ما.هرپدرو مادری میدونن گاهی پیش میاد که مجبوری بخری و بچه ممکنه ببینه وبخواد.اینم اقاجونش اورده بود دید میخواست
ما تو اپارتمانیم اما واحدا هفت تاس که فقط یکیش بچه داره گریه هم میکنه اما خب بچه س دیگه... ولی وای از دست واحدهایی که زن و شوهر جوونن یا تازه عروس داماد...هر روز تغییر دکوراسیون و مهمونیای شبانه و... عادت نکردیم ولی نمیخوایم هم رومون تو روی هم باز بشه. چند بار تو گروه یا وایت برد رله پله دوستانه بهشون تذکر دادیم ولی اصلا توجه ندارن.
😳😳😳این چه طرز حرف زدنه نادون تویی که الکی حرف میزنی نه ما.هرپدرو مادری میدونن گاهی پیش میاد که مج ...
عزمزمه اینجور وقتا من آب میریزم تو لیوان با یه ذره دلستر در حدی که یه رنگی بگیره. چایی هم اینطوری بهش میدم. راستش بنظرم اینکه ببینه بقیه میخورن و دلش بخواد و بهش ندم هم از لحاظ تربیتی خوب نیس. به هر حال اون متوجه نمیشه بهش بگم ضرر داره یعنی چی. بیشتر میخواد از دیگران تقلید کنه و چیزای جدید کشف کنه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......