2777
2789
عنوان

دوس دارم ازدواج کنم جور نمیشه

243 بازدید | 28 پست

دوس دارم ازدواج کنم

هرجور ختم و نذریم بگید برداشتم

ادمش پیدا نمیشه. باید خدا خودش بخواد ک نمیخواد

نمیدونم چه مشکلی با من داره و چه کاری باید بکنم ک راضی بشه و با من لجبازی نکنه. خدایا اخه با یکی هم‌قد خودت لجبازی کن. من زورم به چی میرسه مگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوع صحبتت میگه خدا رو نشناختی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

سنگینی داری شاید

نه بابا من اصن نمیدونستم سنگینی چیه اومدم تو فضای مجازی فهمیدم چقد مردم خرافاتین. سنگینی دیگه جز کدوم دسته ست اخه

ی عده خوشگل نیستن پولدار نیستن موفق نیستن تو جامعه نیستن خواستگار ندارن. ی عده هم زیادی اینارو دارن کسی در حدشون نیست