ما نامزدیم عقد نکردیم قبلش دوست بودیم ایشون ایران نیست خب خصوصیاتشو بگم بیینید بهم علاقه داره براش اهمیت دارم یانه اوایل رابطه مدل حرف زدنش رو دوست نداشتم یعنی از اینایی که همش تو حرف فحش میدن منم خودم کاملا با ادبم چندبار تذکر دادم گف من چون راحتم اینجوری فلان گفتم من اذیت میشم خلاصه گذشت و الان چندماهه اون عادت از سرش افتاده و رعایت میکنه بعد بزرگترین ایرادش همین بود حالا که جلو تر میریم احساس میکنم که به ناراحت بودنم خیلی اهمیت نمیده مثلا ناراحتم میگه همش ناامیدی فلان یا مریضم میگه برو دکتر فقط همین بعد عصبانی هم میشه سریع واکنش میده عصبانیتش زیاده تو دعوا ولی بعدش پشیمون میشه از لحاظ حمایت مالی هم خودش چندبار واریز کرده ولی من نخواستم ازش اما انتظارم این بیشتر ازش ببینم توجه حالا بگید نظرتون راجع بش چیه بعد اینم بگم چندبار گفته که دوست دارم زبانی بهم محبت کنی آخه من عزیزم عسلم نمیگم بهش بعد میگه اونجوری دوس دارم بنظرتون نقطه ضعفشه یعنی رگ خوابشه این ؟ حالا نظرتون کلی چیع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!