2777
2789
عنوان

دارم میمیذم از سختگیری مامان بابام

115 بازدید | 11 پست

بقران دارم میمیرم 

۱۶ سالمه 

هرساعت گوشیم چک میکنه یچیز خیلی موچیک دید زندگی برام نمیزاره یه عکس مدرسه پسرونه گوگلی اکروز دید کاری بر سرم اورد که با کی چت میکنی

بخدا من نه با دوستام بیرون میرم نه هیچ جا مثله دخترای ۵ ساله

بچها تو مدرسه بهم میگن چرا نمیخندی چرا حرف نمیزنی چرا انقد صورتت پر جوش شده چرا غذا نمیخوری

بخدا اگه دروغ بگم وزنم فقط ۳۱ کیلوعه

الان از صبح فقط یک لیوان اب خوردم

سلام

میدونید چیه؟ حق دارند

تو امریکا محدودیت استفاده از اینترنت برای نوجوانان وجود داره متاسفانه اینجا نوجوونها تصور میکنند سخت گیریه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بابا نگرانتن و دوستت دارن

تو این سن فقط به فکر درس و پیشرفتت باش انقد درگیر درس باش که اصلا متوجه سختگیریاشون نشی

بعد اینکه غذا نمیزارن بخوری یعنی؟

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

سلاممیدونید چیه؟ حق دارندتو امریکا محدودیت استفاده از اینترنت برای نوجوانان وجود داره متاسفانه اینجا ...

عزیزم اصلا قابل مقایسه نیست 

من نمیگم فضای مجازی جای خوبیه یا بدیع

ولی مقایسه با آمریکا کار اشتباهیه

اونجا تو مدرسه و اردو و تفریح و کلاب و ... کلی جای تفریح برای بچه ها هست 

تو ایران فقط یک گوشی هست و ماهی یکی دوبار بتونی یا نتونی بری بیرون 

مامان بابا نگرانتن و دوستت دارنتو این سن فقط به فکر درس و پیشرفتت باش انقد درگیر درس باش که اصلا متو ...

نه وقتی شک کنن هیچی نمیزارن بخورم

اره دوسم دارن که تو این سن فقط یه استخون ازم مونده دوسم دارن که انقد بهم فشار اوردن تشنج کنم

نه وقتی شک کنن هیچی نمیزارن بخورماره دوسم دارن که تو این سن فقط یه استخون ازم مونده دوسم دارن که انق ...

اگه درس بخونی میتونی بری یه شهر دیگه درس بخونی تو خوابگاه زندگی کنی و بعدش پول دربیاری 

فقط هم ۲ سال مونده

ولی اگه درس نخونی تا اخر مجبوری پیششون باشی

درس بخون رشته عالی قبول شو فقط

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

عزیزم اصلا قابل مقایسه نیست من نمیگم فضای مجازی جای خوبیه یا بدیعولی مقایسه با آمریکا کار اشتباهیهاو ...

شما احتمالا از اطرافیانتون نیستند کسانی که اونجا باشند خواهرم. 

اتفاقا همون کلاب و غیره هم محدودیت داره.

فضای مجازی هم تو کشور ما متاسفانه رها شده.

اینکه‌گفتم نوجوونها تو امریکا دسترسی ندارند، با اطلاع گفتم چون کسی که اونجا زندگی این رو گفته و خیلی از مردم نمیدونند! تصور میکنند همه دنیا همه چیز آزاده‌

در صورتیکه تو اروپا و امریکا قوانین سفت و سختی وجود داره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀