2777
2789
عنوان

همین الان یهویی و کاملا دلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 40 پست
سلام میشه بیایی خصوصی تابگم چه دعایی برام کنی

بیا گلم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه در خواستمو قبول کنین یه چیزی می‌خوام بگم اینجا نمیشه بگم

بیا گلم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حتمن لایق دونسته 

قبول باشه عزیزم

یادت موند ، بابامو دعام کن🥲

منو دعاکن 💔🫠

سخت محتاج دعایم

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

سلام اسی زیارت قبول   استاتر  لطفا برای پسرمن دعا کن امروز باکلی گریه فرستادم مدرسه میگه نمیرم کلی حرص خوردم امروز بگو امام رضا به راه درست هدایتش کن واروم بگیره بره مدرسه   براش دعا کن ویه صلوات بفرست عاقبت بخیر شه اجی  ان شاالله صدبرابرش برگرده به زندگیت 

حتمن لایق دونسته قبول باشه عزیزمیادت موند ، بابامو دعام کن🥲منو دعاکن 💔🫠سخت محتاج دعایم

عزیزم من الان جلو اقام هرچی بگید انگار دارید روبه رو گنبد صحبت میکنید

چشم عزیزم 

زیارت قبول

۱تیر میخواستیم بریم هتل هماهنگ قطار هماهنگ پولو ریخته بودیم

بی صاحاب جنگ شد☹️

شوهزم نزاشت دیگ بریم گف شما میرین اونجا خودم اینجا فکرم میره هزارجا

بعد دیگ قسمت نشده فعلا ک بریم😔