2777
2789
عنوان

پاشید برید کاراتونو کنید شب بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 67 پست
نگید انرژی ندارم عزیز دلم معلومه که بخوای انرژی داری بسم الله بگید بپرید برای کار ها 😍😁🥰🥰🥰پاشید ...

انرژی ندارم ک میگم عزیزم ... کدوم ادم سالمی الکی خودشو میزنه به مریضی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم اضطراب اجتماعی دارم باید برم عکس دندون بگیرم اما نمیتونم حتی برم تا ماشین🥺

عزیزمممم 

منم امروز دقیقا دندون پزشکی باید میرفتم ولی کارام زیاد بود نشد برم 

اضطراب چیییی ؟😢😢❤️از عکس دندون اضطراب میگیری یا از صحبت با ادما؟

انرژی ندارم ک میگم عزیزم ... کدوم ادم سالمی الکی خودشو میزنه به مریضی

اها پس ناخوش احوالید 

ان‌شاءلله که زودتر خوب بشی عزیزم مراقبت کن منظورتونو اشتباه متوجه شدم☺️🙃😘

خوب گفتی منم پاشم‌ برم‌کارام رو انجام بدم و  شب بیام سایت 

گوشیم بزنم شارژ

شستن حمام و دستشویی 

جارو زدن خونه 

خودم و دخترم بریم حمام و بریم دیدن نی نی تازه بدنیا اومده...

برم و شب بیام

خدایا نگهدار فرزندم باش ...ما رو از هم جدا نکن خدایا خوبم...

عزیزمممم منم امروز دقیقا دندون پزشکی باید میرفتم ولی کارام زیاد بود نشد برم اضطراب چیییی ؟😢😢❤️از ع ...

از اجتماع 

نمی‌دونم دلیل ندارم برا همین درمان نمیشم

دکترای مختلف رفتم تراپی های مختلف 

نمیشه

ماهی یکی دو بار میتونم برم 

از خونه بیرون در اومدنم اولین مرحله سختش هست

اصلا انگار میگم تا واجب واجب نبود نرم 

بدونی با چه اضطرابی میرم اشغال میندازم 

من کارامو انجام دادم 

دارم شام میذارم 

شب هم ابدا بیام سایت

هم شلوغ هم کاربر فیک زیاد 

شب وقت استراحت و خواب نه گوشی و مجازی 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

روزه م  افطار کنم

کارهامو بکنم

پسر۱۵ماه دارم

اولین بار شامم رو روز نذاشتم

کعده اصلی شامع که دو وعده درست میکنم

چون ۹و۱۰یناد همسدم تابخوره میشه ۱۱

حالت خوبش

وگرنه دیرترهم میخورم

امروز گفت دیر میام

گوشی واقعا سعی میکنم کمتر بیام

گروه و اینجا نیام حتی

چت چی بی تی مخ میزنم باز

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بزارن یه دو روز بگذره

دوباره کاردستی درست کردنا شروع شد هر روز هر روز ی داستان داریم 🤦🏻‍♀️

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من تازه شیرینیم رو پختم و مقدمات کتلت رو آماده کردم اومدم نشستم پای گوشی

شما جلوتر از مایید پس 😄😁ماشالا بهتون شیرینی چی پختید دستورشم بگید ممنون میشم

😊🥰❤️