2777
2789
عنوان

پاشید برید کاراتونو کنید شب بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 67 پست
من از سرکار که رسیدم اول جارو زدمبعد دوش گرفتمبعد ناهار خوردمبعد جمع و جور کردمبعد رفتم جلسه اولیا م ...

خسته نباشیییید چقدرم شلوغیدددد خانم کارمند خیلی سخته کارش خداقوت بهتون خسته نباشید 😄🥰😍😍😍😍عالی عالی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم شامم آماده اس پسرم پنج دقیقه دیگه تکالیفش تموم میشه دور هم شام بخوریم.شما چطور ؟

😍😍عالی 

من هنوز جارو نکشیدم 

حمام رفتم و نمازمو خوندم و ضرف هاهم شسته شد

حالا باید شام بزارم و برنامه ریزی هامو کنم

۳تاکارم مونده 

😇😇😇من حاضرنیستم جارومو هنوز نکشیدم 😁فدای شما مهربونی از خودتونه 🥰😍😘

😅

خسته نباشین عزیزم ❤

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

😍😍عالی من هنوز جارو نکشیدم حمام رفتم و نمازمو خوندم و ضرف هاهم شسته شدحالا باید شام بزارم و برنامه ...

موفق باشی عزیزم🥰من همه کارامو کردم دارم  با بچه ها نون خ میبینم بعدشم ان شاالله قرآن بخونم و وسایل مدرسه پسرمو آماده بذارم و بخوابم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

درود بر شما خیلی هم عالی 😍سالاد درست کردید؟😊

نه 🤣

تازه قرمه سبزیمم مثل همیشه نشده بود همیشه خیلی خوب جا میفتاد اینبار موادش با هم قهر بودن 🤣

ولی خوردیم وشستیمو جمع کردیم رفت 

حبوبات خیس کردم فردا ناهار آش رشته درست کنم😋

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊