2777
2789
عنوان

پاشید برید کاراتونو کنید شب بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 67 پست

نماز که ندارم 

ظرف ها الان خانواده خوابه نمیتونم بشورم عصر ساعت ۶ و ۶ و نیم‌میشورم 

حمام هم که دیروز رفتم 

ساعت  ۶ و ۶ نیم که مامانم بیدار شد باید کمکش کنم برای نوشتن شهریه بچه ها ، (معاون مدرسه اس *)

در حال حاضر الان کاری ندارم😄😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم اضطراب اجتماعی دارم باید برم عکس دندون بگیرم اما نمیتونم حتی برم تا ماشین🥺

چرا اخه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

نماز بخونم.دوتا ماهیتابه هست بشورم.برم خرید.بیام شام درست کنم.با بچه ام درساشو مرور کنم.بعد بخوابم.سه روزه میخام اپیلاسیون کنم حوصله ندارم😕احتمالا بمونه برا فردا

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

من خونم ترکیده پسرمم از مدرسه قرارع بیاد درسو مشق از اینور شامم نذاشتم فردام باید صب برم برا جلسه مد ...

بزارن یه دو روز بگذره

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

او ی زرنگ خانم اینجا داریم😍درود بر شما🙂😊☺️❤️❤️❤️

گوشت چرخ کردم مایع کتلت آماده کردم 

ظرفامو شستم دوتا چایم خوردم تا بچه ها بیدارشن جنگ جهانی شرو شه😂

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
من خونم ترکیده پسرمم از مدرسه قرارع بیاد درسو مشق از اینور شامم نذاشتم فردام باید صب برم برا جلسه مد ...

خب پس برید برای شروع کارا😊😍❤️

شما میتونید از پسشون بر بیایییید ☺️☺️❤️❤️

پاشید که تنبلی موقوف درکنار هم کارارو میکنیم عزیزان دلم 😁😉😉❤️❤️😊شما میتونیییدد🥰🥰🥰🥰❤️

گوشت چرخ کردم مایع کتلت آماده کردم ظرفامو شستم دوتا چایم خوردم تا بچه ها بیدارشن جنگ جهانی شرو شه😂

😂🤭❤️❤️❤️❤️اوه 

پس خسته نباشید تا اینجا 

و ی خسته نباشید پیشاپیش بعد جنگ جهانی😁😄

من چندشب پیش آشپزخونه رو شستم فرشام لوله کردم افتادم حوصله ندارم ادامه شو انجام بدم میدون جنگه 🤕

الآنم با بی حوصلگی ظرفاروشستم بازم اومدم نشستم 😴

یه زنداداش دارم خونه ش همیشه برق میزنه ولی اصلا نمیشینه میگم تو این همه انرژی رو ازکجا میاری لامصب

😂🤭❤️❤️❤️❤️اوه پس خسته نباشید تا اینجا و ی خسته نباشید پیشاپیش بعد جنگ جهانی😁😄

😘😘❤️

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
اصلا انرژی ندارم قد یک سر سوزن جون و انرژی تو بدنم نیست

نگید انرژی ندارم عزیز دلم معلومه که بخوای انرژی داری بسم الله بگید بپرید برای کار ها 😍😁🥰🥰🥰پاشید پاشید 

در کنار هم کارا رو میکنیم و شب میایم دوباره 🙂😍

برید برای کارها که وقت خوبیه 😊😊میتونییییید  بسم الله😄😄😊❤️❤️❤️