2777
2789
عنوان

پسرا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سیکشو بزن خودت رو از آدم های سمی دور کن معمولا همچین آدمایی با چند نفر تو رابطه ان

تو این دوره زمونه مگه کی سمی نیست؟

اره حدس میزنم احتمالا با چند نفر تو‌ رابطه باشه میخواستم بکشونمش سمت خودم ولی باید خودش بخواد، تا خودش نخواد فایده نداره.

تو این دوره زمونه مگه کی سمی نیست؟اره حدس میزنم احتمالا با چند نفر تو‌ رابطه باشه میخواستم بکشونمش س ...

بعضیا هنوز سالم موندن👍

آدمی که با پای خودش رفته دیگه بر نمیگرده

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

خب اگه اینطوریه چرا باهاشی بعید بدونم بخوادتون

چون عاشقشم

نه اینکه کلا نخواد، به نظرم میاد یه حس کمی داشته باشه ولی این حس خیلی کمتر از غرورشه،،،،،، 

یعنی حسش ۱  غرورش ۱۰۱

نه فکر نکنم ربطی به این داشته باشه ادم بی پولی نیست بخواد بپیچونه، و میدونه منم ادمی ام که توقعی ندا ...

چرا باید توقعی نداشته باشی دقیقا!

از پارتنرت توقع کادو و سورپرایز نداشته باشی پس کی دقیقا

https://daigo.ir/secret/71782304923

اگه تولدمو‌ تبریک گفت یا نگفت به نظرت چه معنی میده؟یعنی بازم غرور مانعش شده؟

ببینید تولد تبریک گفتن ک غرور نمیخواد
غرور یعنی مثلا دعواتون بشه نیاد معذرت خواهی کنه نمیدونم بازم من اینطوریم ولی برای کسی اهمیت داشته باشی خودشو ی جور نشون میده مخصوصا تو روزای خاص 

چون عاشقشمنه اینکه کلا نخواد، به نظرم میاد یه حس کمی داشته باشه ولی این حس خیلی کمتر از غرورشه،،،،،، ...

اگه یک طرفه باشه ک خیلی بده
مگه میشه کسی بخوادت خبری نگیره ازت
ولی مردا از آویزون بودن بدشون میاد زیاد بهش گیر ندین بذارین اونم بیاد سمتتون اگه دیدی خبری نشد خب معلومه دیگه

ببینید تولد تبریک گفتن ک غرور نمیخواد غرور یعنی مثلا دعواتون بشه نیاد معذرت خواهی کنه نمیدونم بازم م ...

این غرورش این مدلیه که کلا جلو اینکه قدمی برداره به سمتمو میگیره خیلی زور بهش میاد به سمتم قدمی برداره از این رفتار گهش بدم میاد.

اگه یک طرفه باشه ک خیلی بده مگه میشه کسی بخوادت خبری نگیره ازت ولی مردا از آویزون بودن بدشون میاد زی ...

تولد بهترین بهونست که متوجه بشم میخواد ارتباطو ادامه بده یا نه. از اون روز همه چی مشخص میشه دیگه، هر چقدرم قهر باشیم اینکار که دیگه غرور نمیخواد