2777
2789
عنوان

پسرا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 59 پست
خب غرورهچند وقت تو رابطه اید؟ی رفیق داشتم اینجوری بود

ما رابطمون همش قطعو وصل میشه نمیشه گفت چند وقته تو رابطه ایم. مفصله، چند سالته ؟ میخوام مشورت بگیرم ازت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رابطمون همش قطعو وصل میشه نمیشه گفت چند وقته تو رابطه ایم. مفصله، چند سالته ؟ میخوام مشورت بگیرم ...

اگه یکی بخواد رابطه خوب داشته باشه سفت میچسبه بهش در غیر این صورت برای سرگرمی هس

17

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

چون چس ناله کرد از چشمت افتاد؟ یا قبلش؟

مثل پارتنرت نبود ولی خوب برای من خودشیفته بود، لذت میبرد از پیکیری و تحقیرم. منم میذاشتم تو کاسه اش عین خودش رفتار میکردم🤣🤣🤣

باهاش قهر میکردم مقصر خودش بود میومد اول چسی میومد بعد چس ناله میکرد😑

پرنسسی بود برای خودش.

منم دیدم مثل خودش مبشم احساس امنیت ندارم پرتش کردم بیرون. 

بعد ۶ ماه رنگ زد گفتم مزاحم و روش قطع کردم یبارم دیدمش محل سگ نذاشتمش. 

شخصیت و اصالتمو از سر راه نیورده بودم برای این خرجش کنم. 

چسی خانوادشو میومد که داغون بود🤣

اگه یکی بخواد رابطه خوب داشته باشه سفت میچسبه بهش در غیر این صورت برای سرگرمی هس17

عه کوچیکی پس،

نه این کلا از غرور زیاد و بی اعتنایی کردن به دختر خوشش میاد وقتی دختر خودشو کوچیک میکنه میره دنبالش احساس قدرت میکنه

مثل پارتنرت نبود ولی خوب برای من خودشیفته بود، لذت میبرد از پیکیری و تحقیرم. منم میذاشتم تو کاسه اش ...

خب مثل همین پارتنر منه دیگه همین ویژگی ها رو داره از غرور زیاد و بی اعتنایی کردن به دختر خوشش میاد وقتی دختر خودشو کوچیک میکنه و دختر میره دنبالش احساس قدرت میکنه،

ولی اینی که واسه منه غرورش انقد زیاده که مستقیما چس ناله نمیکنه نهایتا دوتا پست چس ناله بذاره،،،، و تا احساس نیاز نکنه نمیاد کثافط، دختر هم کم دورش نیس.

خب مثل همین پارتنر منه دیگه همین ویژگی ها رو داره از غرور زیاد و بی اعتنایی کردن به دختر خوشش میاد و ...

واقعا؟!!  خودشیفته و عقده ایه پس. 

بندازش دور

دو پا داری ده تا پای دیکه هم قرض کن فرار کن که چشمتون به هم نیافته. مثل کاری که من کردم. سلامت روان برام. مهمه هم خودم داشته باشم هم طرف مقابلم. 

من خودشو کشت زنگ پیام هر چی محلش ندادم با اینکه میخواستمش. ولی لیاقتم بیشتر از این چیزاست 

عه کوچیکی پس،نه این کلا از غرور زیاد و بی اعتنایی کردن به دختر خوشش میاد وقتی دختر خودشو کوچیک میکنه ...

صحیح

خب خوبه خودتم میدونی مشکلش چی هس

اگه دوست داشت نمیزاشت یک لحظه ازش دور بشی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

میگم که، حسش کمه، غرورش زیاد

خب سیکشو بزن خودت رو از آدم های سمی دور کن معمولا همچین آدمایی با چند نفر تو رابطه ان

واقعا؟!! خودشیفته و عقده ایه پس. بندازش دوردو پا داری ده تا پای دیکه هم قرض کن فرار کن که چشمتون به ...

بعد از ۶ ماه قطع ارتباط خودشو کشت با زنگو پیام؟ تو این مدت هیچ نشونه ای از هم نداشتین مثلا استوری همو ببینین؟

چند وقت تو رابطه بودین

بعد از ۶ ماه قطع ارتباط خودشو کشت با زنگو پیام؟ تو این مدت هیچ نشونه ای از هم نداشتین مثلا استوری هم ...

واقعیتش نه زنگ نمیزد جز یبار چون کات نکرد باهام فقط قطع ارتباط کرد فکر میکرد اینجوری بره میتونه دوباره برگرده. میدونی آخرین جمله ای که بهش گفتم چی بود؟ 

گفتم میخوام برم،  گفت برو. راحتم گفت برو اتکار نه انگار

دلیلشو میدونی چرا؟  چون میخواست با یکی دیکه اوکی شه💔

. زمانی که من با تنهایی بیکاری و بخاطرش  استرس و اضطزاب دست و پنجه نرم میکردم سراغی ازم نگرفت بعد که به زور سر پا شدم خبر بهش رسید که نه من میرم کلاس فهمید نتونست بشکنم(یکی دیده بود) 

اومد خیابونی که اونجا کلاسم بود، دیدمش ولی به روش نیاوردم که بخواد راه پیدا کنه که وارد زندکیم بشه.هیچی نگفتک. 

الان یکسال بیشتره که گذشته. 

منم چون نمیخواستم باهاش در ارتباط باشم شمارشو حذف کردم ۶ ماه بعد رفتنم زنگ زد فهمیدم اونه قطع کردم( فکر کن یجوری حرف میزد که انگار هیچی نشده💔). 

ی ماه پیش برای کاری گذرم بهش افتاد،  یعنی میدونست اونجا میرم اومد اونجا دو بار من اصلا بهش نگاه نکردم که بخواد حرف بزنه دیگه اونقدری میشناسمش که بدونم بخاطر من اومده). دو بار تل پیام داد دوبارشو پاک و بلاک کردم.بدونه دیدم فهمیدم ولی نمیخوامش. 

بیشرف عالم بود