2777
2789
عنوان

پسرا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 59 پست
اون هر وقت منو‌ لازم داشت من بودم براش، ولی وقتی من لازمش داشتم نیومد دیگه بعد از این من پیامی بهش ن ...

نکن

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
وقتی همه چیو خودت تموم کردی دیگه چرا میخوای برگردی رابطه هس خاله بازی نیس

من تموم نکردم فقط اخرین پیامی که دادم داشتم راجب یه مسئله ای صحبت میکردم که بی جواب گذاشت، دیگه هیچ پیامی ردو بدل نشد.

اون روز من لازمش داشتم ولی نیومد در حالی که هر وقت خودش لازمم داره من هستم براش.

واسه همین دیگه هیچ حرفی نزدم و پیامی ندادم. وگرنه حرفی از خدافظی یا قطع ارتباط نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تموم نکردم فقط اخرین پیامی که دادم داشتم راجب یه مسئله ای صحبت میکردم که بی جواب گذاشت، دیگه هیچ ...

آن میشه؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

سراغش رو نگیر . اون دیگه حتی منتظر تو نیست . یکی دیگه پیدا کن .

عزیزم عشقو تجربه کردی که این حرفو میگی؟!!‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نمیشه که به راحتی جایگزین کرد. اگه نمیخواستمش برام مسئله ای نبود

اره بابا، استوری هم میذاره.همین سه روز پیش چندتا کلیپ غمگین و دلتنگی ریپست زد فقط. همین. ولی جلو نمی ...

منم اکسم چس ناله میکنه😑 بقول ی بلاگر چسی چسی چسی🙄

دیگه از چشمم افتاد

عزیزم عشقو تجربه کردی که این حرفو میگی؟!!‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نمیشه که به راحتی جایگزین کرد. اگه نمیخواستمش بر ...

من عاشق بودم ولی تهش یکسال اذیت بودم الان آزاد آزادم. 

بابا مرد میخوایم مثل کوه پشت سرمون باشه این بچه بازیا چیه

آن میشه؟

چند روز دیگه تولدمه استوری تولدمو بذارم که ریپلای کنه ولی اگه تبریک نگفت چه معنی ای میده؟ اگه نگه دیگه مشخصه که نیمخواد وگرنه ادم هر چقدر هم مغرور باشه تبریکو میتونه بگه

اصلا تولد خودش یه بهانست

اره بابا، استوری هم میذاره.همین سه روز پیش چندتا کلیپ غمگین و دلتنگی ریپست زد فقط. همین. ولی جلو نمی ...

خب غروره

چند وقت تو رابطه اید؟

ی رفیق داشتم اینجوری بود

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿