الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
یه محصول رو میخریم میزنیم سرد خونه و میفروشیم بعدش علاوه بر اون کار های باغ هم با خودمون هستش ...
ولی دو سال پیش بدجوری ضرر کردیم علاوه بر این که سودی به دست نیاوردیم کیلویی پنج الی شش حتی بیشتر هم ضرر کردیم با خرج هایی که جدا جدا مثل کود و غذا برای کارگرا و ... کرده بودیم
تو اون گیر و دار جهاد ویلامونو با خاک یکسان کرد هفته ی بعدش ماشینمون اتیش گرفت
انقدر همه چیز پشت هماتفاق افتاد ما فقط تو شوک بودیم
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
۵ سال پیش کل زندگیمون که مجبور شدیم سهام عدالت بفروشیم و مادرم پدرم برامون خوراک میوردن و همسرم از خجالت میرف بیرون میگفت سرکار شیشه بری میرم و خونه بدون گاز باردار. دوتا دختر داشتم بخاطر دارو دخترم مجبور شدم خروس مادرم که اورده بود بخورم بفروشیم دخترم ببرم دکتر خداروشکر بعد از ۳سال سختی ورق برگشت و دوباره دستمون باز شد خدا لعنت کنه باعث بانیش که گرفتارمون کرد و از صفر شروع کردیم
تو حیاط مادرشوهرم یه تیکه از حیاطش مغازه زد و دوباره مشتری هاش جمه کرد قالب سازی کارتن و جعبه جواهرات میزد دوباره با تلاش دوتامون و بی خوابی خستگی سختی تنها بودن بچها و دختر۹ساله ام غذا سیب زمینی تخم مرع گوجه میداد بهشون تا منو همسرم تونستیم تلاش کنیم و اول خونه رهن کنیم بعد طلا بخریم پس انداز و طلا از یک میلیون به ۴نیم رسید فروختیم خونه خریدیم و فعلا پراید داریم ان شاءالله تلاش بیشتر کنیم هیوندا بخریم ماشین قبل خودش در ضمن هیچ مراسم جشن و عروسی هم نرفتمکسی نفهمه چیشده