2777
2789

ففول فروفورت زینک پلاس کلاژن صورتی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خون ازت میره طبیعیه..هر چی که آهن داره رو بیشتر بخور ..اسفناج مغزیجات و اینجور چیزها..خرما و کشمشم خیلی خوبه انرژی میده

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

قرص ففول میخورم شبا

شبا ممکنه بدخواب بشی سعی کن عصرا بخوری

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عه پس ب خاطر اینه 😂 میگم من خابم تنظیم بود الان شب زنده داری می کنم😂

آره شنگول میشی خواب پر

آره شنگول میشی خواب پر

دقبقا ولی دکتر اول ی قرص ایرانی بهم داد فک کردم هرچی دکتر بگه خوبه بعد دیدم اینا جنس ک رو دستش باد میکنه برا بعضبا نسخه می کنن دوماه خوردم اونو تاثیر انچنانی نذاشت ولی ففول چند روز خوردم تاثیرش خیلی خوب بود کاش از اول ففول میخوردمم🥲

دقبقا ولی دکتر اول ی قرص ایرانی بهم داد فک کردم هرچی دکتر بگه خوبه بعد دیدم اینا جنس ک رو دستش باد م ...

فولیک اسید فروش سولفات 

اسفناج چجوری بخورم ؟

من داخل سبزی میخورم خام ..یا خورد میکنم یه تفت کوچیک میدم تخم مرغ میزنم میخورم ..بتونی خام بخوری خیلی یهتر ،یا آبپز کن داخل ماست ..یا داخل آش یا سوپ 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......