عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
عه پس ب خاطر اینه 😂 میگم من خابم تنظیم بود الان شب زنده داری می کنم😂
آره شنگول میشی خواب پر
دقبقا ولی دکتر اول ی قرص ایرانی بهم داد فک کردم هرچی دکتر بگه خوبه بعد دیدم اینا جنس ک رو دستش باد میکنه برا بعضبا نسخه می کنن دوماه خوردم اونو تاثیر انچنانی نذاشت ولی ففول چند روز خوردم تاثیرش خیلی خوب بود کاش از اول ففول میخوردمم🥲
دقبقا ولی دکتر اول ی قرص ایرانی بهم داد فک کردم هرچی دکتر بگه خوبه بعد دیدم اینا جنس ک رو دستش باد م ...
فولیک اسید فروش سولفات