2777
2789

لعنت به رژیمممممم چرا من الان باید دلم هوس چای شیرین و نون و پنیر و گردو کنه😐😐

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم رژیمم

من ۵ روزه تحمل‌کردم همیشه فقط تا اخر شب یه روز تحمل میکردم😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

منم رژیم ماه هاست هوس یه دونه شیرینی خامه ای کردم هعی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

3۳ ساله چای شیرین نمی‌خورم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
بخور یکم حالا من روری 3 بارم بخورم وزنم تغییر نمیکنه چیه ژن مسخره چاقی لاغری چرا ادم نباید عادی باشه

من ۵۴ کیلو بودم اندامم خیلی قشنگ بود ولی خیلی زیاده روی کردم هرشب فست فود میخوردم هرروز نوشابه و چیپس و پفک و.... دبگ شدم ۶۳ کیلو🤕

دنیا انقدر ارزش نداره که اینطوری خودتونو از لذت‌ها محروم کنید

من اضافه وزن دارم عزیزم یکسال خودمو با این جمله گول زدم و چربی خوابید رو چربی هام😂😂

به نظرم بخور بعدش از مجموع کالری روزانه ات کم کن دنیا دو روزه شاید فردا نباشیم!

من باردارم چند روز پیش هوس نون و پنیر با چایی شیرین کردم یعنی نمیدونی چقدررر بهم مزه داد دکترم اجازه نمیده چیزای شیرین بخورم  اما اون روز دلو زدم دریا😂 اصلا حس یه معتادی که به مواد رسیده رو داشتم 🤣🤣🤣