2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 55 پست
خداروشکر که این هنرها رو بلدی. این قولنامه هایی که میگی الان کجان؟

پیش خودشون تو گاو صندوق 

در مورد کتک هم جوری نمیزنه که معلوم باشه یا شدید شاید چند تا سیلی 

بنظرم به درد میخوره؟

که منم اونو میزنم به جاش

از لحاظ مهریه نمیشه میگه هزار سال مهرتو میدمو طلاقت نمیدم هیچی هم به نام خودش نمیکنه ،با کارت خودشم ...

اشکال نداره ، حداقل یه پله از این‌وضعیت که هستی جلوتر میفتی ، یه پولی دستت میاد ، برای نفقه و مهریه اقدام کن ، برای بچه هم به هیییچ وجه اقدام نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره ، حداقل یه پله از این‌وضعیت که هستی جلوتر میفتی ، یه پولی دستت میاد ، برای نفقه و مهریه ...

وااای خیلی جرئت میخواااد

نمیدونم باید چجوری اینکارو کنم 

کاش توافقی یه پولی بهم میداد یه خونه میگرفتم تو همین شهر و یه کاریم میکردم دیگه ،اینطوری بهتر نیس بنظرت؟

وااای خیلی جرئت میخوااادنمیدونم باید چجوری اینکارو کنم کاش توافقی یه پولی بهم میداد یه خونه میگرفتم ...

بله اینجوری قطعا بهتره ، ولی نمیده 

باید قوی بشی و جلوش محکم حرف بزنی ، اون میدونه تو ضعیفی و پشتوانه ای نداری و میترسی ، برای همین بیشتر بهت زور میگه

وااای خیلی جرئت میخوااادنمیدونم باید چجوری اینکارو کنم کاش توافقی یه پولی بهم میداد یه خونه میگرفتم ...

اینی که تو میگی یه قرون هم بهت نمیده فکر همه جاشو کرده که اگ یه موقع افتاد تو سرت طلاق بگیری نه هیچی به نام خودشه نه حساب درگردشی داره یعنی هیچی گیرت نمیاد عمدا هم اینکارو کرده بخوای طلاق بگیری یا شکایتش کنی هیچی دستت نمیگیره مگر اینه پدرمادرت وضعش خوب باشه احتیاجی به مال این نداشته باشی اگ‌طلاها چند سرویس که میگی میتونی ازش بردار چون همون طلا هم حقته دزدی هم نکردی بردار برو یواشکی بعد شکایت کن برا طلاق البته اگ تصمیمت واقعا جداییه

به نظرم پاشو برو خونه ی بابات قهر ، بیرونت که نمیکنن ، هرچی هم گفتن محل نذار ، بگو تا شوهرم ماهانه بهم پول نده و نذاره از خونه برم بیرون ، من دیگه به اون خونه برنمیگردم

ینی بنظرت طلاق بگیرم؟

شوهر منم پولداره و خسیس. ولی فقط واسه من خرج نمیکنه. خودش انقدر لباس و کفش داره دیگه کمد جا نداره ولی من نه‌. ولی خب اخلاق خوبم زیاد داره همسرت. همسر من اونا رو هم نداره

بله اینجوری قطعا بهتره ، ولی نمیده باید قوی بشی و جلوش محکم حرف بزنی ، اون میدونه تو ضعیفی و پشتوانه ...

میدونی چیه کلا خسیسه حتی برا خودشم خرج نمیکنه ،و بد دلیشم خوب نمیشه چون باباشم دقیقا اینجوریه مادرشوهرمم  تا حالا بیرون نرفته تنهایی

آره واقعا ضعیفم تا دلت بخواد قهر کردم ولی یه مدت بوده دوباره  رفتیم سر خونه اول

به نظرم پاشو برو خونه ی بابات قهر ، بیرونت که نمیکنن ، هرچی هم گفتن محل نذار ، بگو تا شوهرم ماهانه ب ...

این کارو زیاد کردم

خواهر بزرگم که طلاق گرفت خونوادم مثه کوه پشتش بودن چون میگفتن شوهرش خیانت کار و بی سر و تهه ولی برا من پشتم نیستن

شوهر منم پولداره و خسیس. ولی فقط واسه من خرج نمیکنه. خودش انقدر لباس و کفش داره دیگه کمد جا نداره ول ...

شوهر من برا خودش که اصلا خرج نمیکنه ،دندونش درد میکنه یه ماهه میگم برو دکتر نمیره ،کلا فقط بلده پول در بیاره بلد نیس خرج کنه