2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 55 پست
از نظر محبت برام کم نمیزاره حتی مدام میگه توروخدا یه بچه دیگه بیاریم ولی من میترسم به هم سن و سالام ...

ببین من شوهرم پول داره اوایل خرج نمیکرد الان ۵ساله کارتاش دست منه دست بزن هم نداره ولی ۱۴ساله زن و شوهریم تفریح نبرده مسافرت نبرده بهونشم اینه ک وقت نداره گاهی یه حرفایی میزنه ک اصلاااا با عقل جور در نمیاد حتی خانوادشم بهش اعتراض میکنن

ولییییی هیچکس بی نقص نیست اینا ک سریع میگن طلاق بگیر رو اصلاااا درک نمیکنم ببین قلقش چیه عزیزم 

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من شوهرم پول داره اوایل خرج نمیکرد الان ۵ساله کارتاش دست منه دست بزن هم نداره ولی ۱۴ساله زن و ش ...

آره منم دوست ندارم تو ۳۰ سالگی زندگیم از هم بپاشه اگه زندگیم خوب بشه که چه بهتر 

راستش خیلی دو دو تا چهار تا کردم دیدم نمیتونم بعدا تنهایی یا شایدم میترسم که نتونم

اتفاقا فکر خوبی کردین

درسته اینجا خیلی از کاربرای خانم ک شایدم با شوهراشون مشکل دارن(یا کلا بامردامشکل دارن) میگن حتما طلاق

ولی بعد ازاینکه شماجدا شدین کدوم یکیشون حاضرن توی حتی یه دونه ازمشکلات شما سهیم باشن؟؟؟🤔

ماهم میدونیم ک یه سری از اخلاق شوهرتون واقعن خوب نیس

ولی بالاخره خیلی از اخلاقاشم خوبه دیگه

خب شما بدیاشو ب خوبیاش ببخش

میدونی چیه کلا خسیسه حتی برا خودشم خرج نمیکنه ،و بد دلیشم خوب نمیشه چون باباشم دقیقا اینجوریه مادرشو ...

منم ضعیف بودم ، چندساله پادکست اعتماد به نفس و اینچیزا گوش میدم تو یوتیوب و اینستا ، دوره میخرم ، حتی اگر هم قوی نیستی باید وانمود کنی قوی هستی

نشون نمیدم ولی میفهمهمثل دختر بچه منو میبینه

خب باید نشون بدی قوی هستی ، محکم حرف بزنی ، شوهر منم اخلاقای بد داره ، البته نه در این حد ، ولی خب از وقتی رو خودم کار کردم ، دیگه جرأت نمیکنه هر حرفی بزنه یا هرکاری بکنه ، دست به عصا رفتار میکنه