2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

484 بازدید | 55 پست

سلام من ۳۰سالمه و متاهلم یه بچه ۹ساله دارم و ۱۴ ساله ازدواج کردم همسرم ۴۰ سالشه 

راستش بعضی وقتا دلم میخواد برم دست هیشکی بهم نرسه ولی فکر میکنم بخاطر بچم و یه سری چیزایه دیگه پشیمون میشم

همسر من یه سری اخلاقای خوب داره ،یه سری بد هر دوش رو میگم میخوام خواهرانه برام نظر بدین ارزش داره بمونم یا نه

ویژگی های خوب همسرم:شغل خوب داره پولداره (طلافروشه),اهل هیچ دود و دمی نیست،اهل هیچ رفیق بازی نیست ،اهل هیچ خیانتی نیست،فرد نامدار و خانواده داریه همه میشناسنش، طوری که همه از بیرون حسرت زندگی منو میخورن،پدر فوق العاده خوبیه،همسر فوق العاده خوبیم  هست برا من فقط تا وقتی که باب میلش عمل کنم

حالا ویژگی های بدش:فوق العاده خسیسه یعنی جون آدمو در میاره تا یکم خرج کنه،طوری که من ۱۵ ساله ازدواج کردم یه بار هم آرایشگاه نرفتم اجازه نمیده ،سر جمع سه بار مسافرت نرفتیم ،کسی خونمون نمیاد و جایی نمیریم فقط خانواده هامون اونم خیلی کم،لباس و خوراک هم خیلی قناعت میکنیم ،هیچ دوستی ندارم چون نمیزاره کسی بیاد پیشم ،اگه حرفی مطابق میلش نزنم دست به زن داره ،بسیار وابسته ی پدرشه یعنی پدرش رو از منو پسرم بیشتر دوست داره پدرش هر چی بگه انجام میده ،هرچی داشته باشه به اسم پدرش میزنه

بقیه اخلاقای خوب و بدش زیاد مهم نیستن اینا بیشتر رو اعصابن وگرنه باز هم هستن

وقتی پولداره و خرج نمیکنه پولش به چه درد میخوره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی بنظرت طلاق بگیرم؟

نه نظرم با دو تا بچه راه درستی نیست به یه بزرگتر بگو باهاش حرف بزنه یا قهر کن بگو تا ابن عادتت درست نکردی نمیام خونه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اینکه پولدار ولی خرج نمیکنه وقت داره ولی مسافرت نمیره اهل بحث نیست و کتک میزنه عزیزم به خودت رحم کن و طلاق بگیر تو زندگی نکردی حداقل از بقیه بهار عمرت لذت ببر شاید اون موقعه ها تونستی با شرایطش کنار بیای ولی هر چه سن بالاتر میره آدم از نظر جسمی و روحی ضعیف تر میشه پس بنظرم خانمی شما ابتدایی ترین چیزها که تغذیه و مهمانی و مسافرت و خوش و بشی و محبت کافی از ایشون نداری نظرم به فکر یه زندگی دیگه باش

نه نظرم با دو تا بچه راه درستی نیست به یه بزرگتر بگو باهاش حرف بزنه یا قهر کن بگو تا ابن عادتت درست ...

یه بچه دارم قهر زیاد کردم ،بهونه میاره که من خسیس نیستم دارم پولامو جمع میکنم خونه بهتر بخرم یا آینده نگرم و ...

یه بچه دارم قهر زیاد کردم ،بهونه میاره که من خسیس نیستم دارم پولامو جمع میکنم خونه بهتر بخرم یا آیند ...

ایت بار کلا جند وقت برو بگو آینده نگریتو نمیخوام یا کلا درست نشد و بهت پول نداد برنگرد

یه بچه دارم قهر زیاد کردم ،بهونه میاره که من خسیس نیستم دارم پولامو جمع میکنم خونه بهتر بخرم یا آیند ...

اها عزیزم ببخشید فکر کردم زدی یه بجه ۹ و ۱۴ ساله داری نیم ساعته دارم فسفر میسوزونه با ۳۰ سال سن چطور بچت ۱۴ سالشه

اینکه پولدار ولی خرج نمیکنه وقت داره ولی مسافرت نمیره اهل بحث نیست و کتک میزنه عزیزم به خودت رحم کن ...

راستش خودمم خیلی به این چیزا فکر میکنم میخوام بدونم ارزش داره برم و از بچم دور باشم همش از دوری بچم میترسم

از آینده میترسم برم و بعدا ازدواج ناموفق داشته باشم 

آخه گلم تا مراحل طلاق انجام بدی خودش ۳الی ۴سال طول میکشه با مدل اخلاقای شوهرت به سادگی قبول نمیکنه اون موقعه بچه بزرگ شده فکر خودت باش آخه فکر نکن الان بچه ات اوضاع خوبی داره بچه باید تفریحات خوبی و نیاز هاش برآورده بشه 

از نظر محبت برام کم نمیزاره حتی مدام میگه توروخدا یه بچه دیگه بیاریم ولی من میترسم 

به هم سن و سالام نگاه میکنم حسرت یه رنگ مو به دلم مونده یه دوست که باهاش بگمو بخندم به مسافرت اگرم طلاق بگیرم 

پول اینکارارو ندارم مگر مهریه بگیرم که دوست ندارم 

بهشون بفهمونید این طلافروشی و این پول و هرآنچه هست برای آرامش و آسایش و استفاده کردن هست، 

شما وقتی خوش نمیگذرونید با پولتون پس داشتنش چه فایده ای داره؟! 

تو بگو کل دنیا برا شما باشه 

باید ازش استفاده کرد