2777
2789
عنوان

فکر احمقانه

80 بازدید | 5 پست

بچه ها دوروزه فکرم مشغوله میگم حالا با این فعال‌شدن مکانیزم ماشه که  مردم اکثرا سعی می کنند الویت اول زندگیشون معیشت و شکمشون باشه اونایی که  توی این چند ساله عادت به زندگی های پرخرج نمی‌دونم مدل به مدل به خودشون میرسن ناخن و مژه ولیزو عمل های مختلف و مسافرت زیاد در کل با قناعت زندگی کردن کاری ندارن چطور تحمل میکنند خدا کنه زندگی‌ها از هم نپاشه ما دهه یک شصتی ها یه دور زندگی های کم امکانات و تجربه کردیم  شاید خیلی چیزا برامون عمادیه ولی این نسل جدیدبعضا خیلی راحتی طلبن

مردم عادت میکنن ولی خیلی از شغلا از بین میره یا مثل اون موقع فقط یه قشر خاص میتونن از امکاناتی استفادا کنن.اون روز یکی میگفت فامیلمون یعنی نگاه به زندیگشون میکنی نون ندارن بخورن ولی از قر و فر ارایش و خوشگزونی همتا ندارن یه پولی هم که میاد زود خرج اینا میکنن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم عادت میکنن ولی خیلی از شغلا از بین میره یا مثل اون موقع فقط یه قشر خاص میتونن از امکاناتی استفا ...

دقیقا منظورم همینه وضع مالی پایین ولی  همیشه به قر وفرو نه پس اندازی نه قناعتی

من اطرافم‌کسی دارم یعنی خدا شاهده همیشه با مژه وناخن ولیرزو خریدهای زیاد و

زن برادر منم همینه از نون شبش.ن واجبه. تو عقد تا عروسی ک ی سال کشید یه چایی دست ما ندادن. هر شب خونه ما مهمون بود خودش و مادرش الانم‌داره پای همرو میبره کسی نره خونش همه چی برا خودش بشه.