2777
2789
عنوان

دوتا فرش شستم الان هرچی میکنم نمیتونم کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست
نمیزاره میگه کثیف می‌شوره

دفعه بعد بده قالی شویی.   این مادرها با این کارهاشون خودشون و بچه هاشون دردمند می کنند  دیگه کی تو خونه قالی می شوره؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

به خدا خودش گفت کمکت میکنم نتونیت تی کشیدن و فرچه رو خودم انجام دادم بلند کردن و پهن کردنش خیلی سخت ...

وای فرش خیس  تنهایی جابجا کردی پهن کردی 😐😐😐😐

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزاره میگه کثیف می‌شوره

مادرشوهرم وسواسه قالیهاشو برده قالیشویی خودش یه کارتن تاید ماشینی پرسیل خریده صندلی گذاشته نشسته بالاسر کارگرها تا فرشهاشو به دلش بشورن البته قالیشوییه مال فامیل بوده اجازه دادن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

پدرم در اومد یه سانت یه سانت جابجا میکردم

😰😰😰 دختر نکن این کارها رو.  پس فردا دیسک کمر می گیری می افتی گوشه خونه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

پدرم در اومد یه سانت یه سانت جابجا میکردم

خیلی کار اشتباهی کردی تا شب لول با زاویه وکج میزاشتی  آبش که رفت بعد راحت تر با کمک کسی جابجا میکردی من اگه بشورم همونجا لول میکنم سروته فرش چهارپایه میزارم زاویه دارشه آبش کامل میره

دیگه فرش نمیشورم همین یه بار برام بسه قدیما چجوری تند تند فرش میشستن 😑

اول که قدیم ها فرش شویی نبوده مجبور بودن 

دوم قدیما بچه کوچیک زیاد داشتن فرش ها زود به زود کثیف می شده مجبور بودن بشور 

سوم تعداد زیاد بوده چند تا فرش 7 نفری جمع می شدن و می شستن. یه نفری که نمی شستن