2777
2789
عنوان

چرا وقتی نوزاد گرسنه هست باز اصرار میکنن شیر مادر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست
سلیقه ای یعنی چی؟ مگه لباسه؟یع مادر باید تماااااام زورشو بزنه شیر خودشو بده چون مهمترین وظیفشهاما کس ...

شما چی میدونی از شرایط روحی مادر

مگه همه مثل همدیگه هستن

یکی حتی حوصله خودشو نداره چه برسه بخواد به بچش شیر بده و تمام این ها به خاطر هورمون هاشون هست

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از ۱۰ ماهگی شروع به شیرخشک کردین ؟

تو بیمارستان دادم تو حال زار یهو نگرفت

هی سینه هی شیرخشک

دفعه اخر دندون بازیش گرفت اونجا سیر بود یا اون حال زلرش تب بالاش تو تو اورزانس بهو خواست خدا بود

چون از ۵و۶ ماهگی باباش میگفت از شبر بگی یش

و...خیلی داستان ها داشت داره اگزماش

وبار اول حدود ۷ماهگی بستری شد 

چون از اول تا همون ۱۰ماهگی کمکی شیرخشک میخورد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

وای دقیقا منم همین مشکلو داشتم تا شب دهم بچم گریه میکرد فقط بعد شب دهم که مهمون اومد و 30 سی سی شیر خشک پسر عمه شو خورد بچه م تا صبح خوابید

خیلی کار اشتباهیه که میکن فقط شیر مادر

کاهی شیر مادر کمه و باز اصرار دارن که همون کمش کافیه برت بچه اما بزرگترین ظلمه در حق بچه 

نذار بچه گشنگی بکشه گناه داره اینا فکرای غلط قدیمیه 

چقدر دلت پره...من که چیزی نگفتم ..گفتم که اگه رژیم میگرفتی اگزماش خوب میشد میتونستی شیر خودت هم بدی

نگرفتی رزیپ به چی

همچی حساس بود

گردو موز کلا کنار گداشتم

قبل از تست بگیرم حتی

خودمون فهمیدیم

وای به خیلی چقزها حساسیت داشت

و منم کم کردم

کبدن  چرب

شوهرم موافق بود

تو چی میگی

هااا

الانم داره ولی عفوتت رو پوست خشکب نه

ولی قرمزی هست

چون بحث شیر من نبود

اگزمای شدید

و حتی به غیر غدایی

لباس و پرز این ها

نگرفتی رزیپ به چیهمچی حساس بودگردو موز کلا کنار گداشتمقبل از تست بگیرم حتیخودمون فهمیدیموای به خیلی ...

رژیم

چقدر دلت پره...من که چیزی نگفتم ..گفتم که اگه رژیم میگرفتی اگزماش خوب میشد میتونستی شیر خودت هم بدی

از اول شبرخشک کمکی تو اون ده ماه میخورد

اواخر زیادتر هم شده بود ولی همچنان به سینه هم بود

نه این راه باید میرفتم

خیالم راحت که از شیر من نبست

فهمیدنش سخت نبست

وکلا اگرماش شدیده

خدا راضق ما راضی..

الانم واسه خودم رژیمم

نه اون رژیم محرومبت

که اخه متوجه نبستی محروم بشی 

شیری در کار نبست

الآن اگزماش درحال بهبوده ؟ 🥺

تو رو خدا قفل کن

روزه م

حوصله کج فهمی ها این های که تو تاپیکت ندارم

شرط می بیندم بچه نداری

دوتا دارم عزیزم...من با لحن بد نگفتم که شما بد متوجه شدی.‌‌‌‌‌..خودم هم الان رژیم گرفتم به خاطر رفلاکس پسرم...خسته ای متوجه ام..خدا سلامتی بده به فرزندتون

وای دقیقا منم همین مشکلو داشتم تا شب دهم بچم گریه میکرد فقط بعد شب دهم که مهمون اومد و 30 سی سی شیر ...

آره مخصوصا روزای اول .من خیلی تحقیق کردم شیرخشک عوارضی نداره . نباید اینقدر ذهنیت بد راجع بهش به وجود بیارن .گاهی واقعا لازمه