2777
2789
عنوان

چرا وقتی نوزاد گرسنه هست باز اصرار میکنن شیر مادر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست

به عنوان کمکی شیر خشک دادن اصلا بد نیست 

اصلا یه نقر دوستدداره کلا شیر خشک‌بده به خودش مربوطه 

من که بچه اولمو شیر میدم چون میخوام سینه هام انداره بشه ولی بقیه دومی و سومی اگه‌وجود داشته باشه نه شیر نمیدم.البته چند ماه اول شیر میدم بعدش شیر گاو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شیر خشک خوردمشیر مامانم رو هر بار بالا میاوردم

شما رفلاکس شدید داشتی که البته اونم باید مامانت خیلی وقت میزاشت و هربار بعد شیردهی ۲۰دقیقه در حالت عمودی نگهت میداشت که این کار خصوصا نصف شبا خیلی سخته

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

چون شیر مادر آنتی بادی داره و هیچ شیرخشکی این ماده رو نداره

و خیلب فواید دیگه از نظرات مختلف جسمی روحی روانی برای نوزاد داره

و غریزه ساکینگ نوزاد هم ارضا میشه

برای مادر هم باعث کاهش احتمال سرطان پستان میشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

من خودم شیرخشک خوردم بزرگ شدم والا هیچیم نشدم تاحالا

نمیدونم چرا انقدر اصرار دارن بعضیا

من تو بیمارستان پرستارا نذاشتن شیر خشک بدم شوهرم خریده بود ولی نذاشتن خودمم شیرم کم بود بچم افت قند گرفت یهو ازحال رفت وای مردم و زنده شدم مامانم سریع یه قندو آب کرد گذاشت دهن بچه به شوهرم گفتم عصبی شد اومد اونجا دعوا ک چرا نذاشتین شیر بده یه چیزی میشد بچم بیمارستانو خراب میکردم ذیگه تا چندروزی شیرخشک دادم بعدش دیگ خودش نخورد شیرمم زیاد بود ندادم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خب آنتی بادی داره قبول . ولی نباید نوزاد گرسنه بمونه که . حداقل وعده کمکی شیرخشک بخوره

هرچی بیشتر شیر بدین شیرتون بیشتر میشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

میتونستی رژیم بگیری

چقدر زرنگی تا حدودی گرفتم

نشد حتی الانم دارع

نمیدوننی نظر نده

باباش رلصی

هگه راضی

راهی باید میرفتم

دوبار بیمارستان بستری شد

صمنا ۴۰ ساله هستم

الانم روزه م

از اول کمکی در کنار شیر خودم مسدادم

وفقط چپ قلقم بود و همش به سینه بود فقط چپ

راست تمیرین اونم مک نزد نگرفت یکجورایی نخواست 

من تلاشمو کردم و ۱۰ ماهه دادم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

سلیقه ایه و تاثیر زیادی نداره برای بچه درایندهو فقط به مادر بچه ربط داره حتی به پدرش ربطی نداره

سلیقه ای یعنی چی؟ مگه لباسه؟

یع مادر باید تماااااام زورشو بزنه شیر خودشو بده چون مهمترین وظیفشه

اما کسی که شیر نداره واقعا قضیه اش فرق میکنه

بغضیا یاد گرفتن دروغکی میگن شیرم کم بود یا قوت نداشت یا بچه گشنه میمموند 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

چقدر زرنگی تا حدودی گرفتمنشد حتی الانم دارعنمیدوننی نظر ندهباباش رلصیهگه راضیراهی باید میرفتمدوبار ب ...

چقدر دلت پره...من که چیزی نگفتم ..گفتم که اگه رژیم میگرفتی اگزماش خوب میشد میتونستی شیر خودت هم بدی

خب آنتی بادی داره قبول . ولی نباید نوزاد گرسنه بمونه که . حداقل وعده کمکی شیرخشک بخوره

ببین عزیزم کمکی بده اگه زیاد بش بدی دیگه شیر خودتو نمیگیره چون شیر خشک خوردنش راحت تره وزود سیر میشه  بچه تنبل میشه