2777
2789

سلام خانما ‌. امروز بهداشت بودم برای واکسن نوزادم . یه خانمی اونجا بود و می‌گفت نوزاد سیر نمیشه و پدر بچه و بهداشت اصرار که باید شیر خودتو بدی . 

خب مگه شیر خشک چیه اینقدر مقاومت میکنن نوزاد نخوره ؟

من خودم از روز دوم بهش شیر خشک دادم . بچه از گرسنگی گریه میکرد . وقتی شیر خورد سیر شد اصلا آرامش گرفت .از اینکه شیرخشک میخوره راضیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من شیرخشکی کردمش

چون حساسیت پوستی اگزما داشت

۱الان ۱۵ماهشه

از ده ماهگی یهویی شد بیمارستان بستری شد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

شیر خشک واقعا برای بچه هایی که مادرشون شیر کافی نداره

واگرنه شیر مادر خیلی بهتره برای بچه 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من چون طرفدار طب اسلامی هستم شیرخشک و قبول ندارم ولی بچه باید سیر بشه دیگه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شیر خشک در صورتی باید بدی که واقعا شیر خودت کمممم باشه.. باید خیلی خیلی تلاش کنی تا شیر خودتو بدی

هیچی شیری شیر مادر نمیشه حتی روی قوطی شیرخشک هم نوشته

خصوصا روزای اول اصلا نباید تسلیم شی

بچه ی ۲ روزه معده اش به اندازه گیلاسه

یعنی شیر تو اندازه گیلاس هم نبود که بیاد و بچه رو سیر کنه؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

بچه رو بده دست شوهرش یه روز نگه داره میبینه که گشنه نگه داشتن یه بچه چقدر عذاب آوره هم برای نوزاد هم مادر

حالا هی اصرار که نه شیر خشک فلانه بهمانه

خب وقتی چاره ای نباشه چیکار میشه کرد؟ مگه اونایی که شیرخشک خوردن فرقی با بقیه دارن؟🤦

شیر خودتم میدی در کنارش؟

اون یکماه اول خیلی تلاش کردم خودم شیر داشته باشم ولی کافی نبود برای نوزاد . دیگه یه سرماخوردگی هم اون وسط داشتمو شیر ندادم دیگه همون یه ذره شیرمم خشک شد

من یه خانواده اینجوری و یه بچه اینجوری میشناسم الان بچه یازده سالشه هنوز درست غذا نمیخوره . اشتهاشو سوزوندن با این عقاید مسخره 🙄

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چون شیر مادر آنتی بادی داره و هیچ شیرخشکی این ماده رو نداره

شیر مادر خیلی برای بچه مفید تره

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣