2777
2789
عنوان

قبولی در دانشگاه

66 بازدید | 10 پست

امروز رفتم مصاحبه ی دانشگاه.قسمت معدل معدل نهایی رو نوشتم.سوالا رو خوب جواب دادم ولی اخرش یه نگاه به برگه انداختن گفتن چرا معدلت انقدر کمه.با این معدل که نمیشه دیپلم گرفت.گفتم معدل دیپلمم نیست و نهایی هارو اصلا نتونستم بخونم چون یسری مشکلات داشتم.گفتن اها ولی معدل رو دست نزدن که درستش کنن.فهمیدم همه معدل دیپلم رو نوشته بودن من خنگ اشتباه کردم.دانشگاه ها معدل دیپلم براشون مهمه یا نهایی؟من معدل دیپلمم ۱۵.۷۹ شد ولی نهاییا گند زدم.حالا نمیدونم کدوم معدل براشون مهمه😭بنظرتون ممکنه بخاطر معدل پایین نهایی ها رد بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بورس دانش؟تراز کنکورت چند بود لابد صلاحیت قبولی داشتی که به مصاحبه دعوت شدی

نه غیر انتفاعیه ولی رفتم داخل خوشم اومد از دانشگاهش.خیلی نو و تمیز بود.اساتید و کلا کسایی که اونجا بودن خیلی مهربون بودن.ترازم یادم نیست.رتبم ۱۲۰۰۰ شده.میترسم بخاطر معدلم قبول نشم