2777
2789

یکبار انتقال ناموق،باردوم تخمک کشی ۸ تا تخمک بود که متاسفانه جنین تشکیل نشد گفتن کیفیت تخمکت پایین بوده باید تخمک اهدایی بگیری،دکترم عوض کردم برام قرص های رویال ژل  رئوفولیک،Dha،اوابوست،کوکیوتن نوشت گفت ورزش کن،خوابت تنظیم کن شی زود بخواب صبح زود بیدارشو،شوهرمم فرستاد پیش دکتر دیگه اون دکترم به شوهرم قرص فولیک اسید و اکتی کانت داد،یکماه نشد طبیعی خداروشکر باردارشدم،هیچوقت امیدتون رو از دست ندین خدا بخواد میشه🥹😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه انشالله خدا کمکت کنه و یه فرزند سالم خوب بهت بده امیدوارم کلی اتفاق خوش در انتظارت باشه کلی آرزو خوب برات می‌کنم عزیزم بسلامتی دنیاش بیاری خوشبخت شین پیشاپیش دنیا اومدنت مبارک نی نی انشالله خوش قدم باشه برات و باعث افتخار شه آینده روشنی در انتظارش باشه آمین 💓♥️💗🌹💝💜🤍💚🤲🏻🌷💛💋🥰

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

مبارک باشه انشالله خدا کمکت کنه و یه فرزند سالم خوب بهت بده امیدوارم کلی اتفاق خوش در انتظارت باشه ک ...

ممنون عزیزم ان شاالله که همینطور باشه،امیدوارم بقیه ماه ها هم به خوشی بگذره،ان شاالله هرکی بچه میخواد خدا دامنش سبز کنه

ممنون عزیزم ان شاالله که همینطور باشه،امیدوارم بقیه ماه ها هم به خوشی بگذره،ان شاالله هرکی بچه میخوا ...

الهی آمین انشالله عزیزم خدا بزرگه نگران نباش به امید خدا یه بچه خوشگل ناز گیرت میاد تنش سالم و سلامت باشه براش دعا میکنم بهترینها نصیبش شه و به لطف خدا معجزه بزرگی تو زندگیمون پیش بیاره 🤲🏻🫂💙🥺🌼

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

روز چند سیکل آزمایش دادی عدد بتا چند بود

من همیشه ۵ روز تا ۸ روز پریودیم جلو مینداختم،برج قبلی ۵ ام شده بودم یعنی باید ۲۹یا۳۰ ام نهایت پریود میشدم دیدم خبری نیست،روز۲ ام و۳ ام یکم زیر دلم دردمیکرد درصورتی ک قبلا اینجورنبودم قبل پریود درد نداشتم،یکم هم کمردرد داشتم،دیگه دلم طاقت نداد جمعه ۴ ام رفتم ازمایش تیتربدم اون ازمایشگاه تعطیل بود دیگه جایی ک رفتم تیتر نداشت فقط ازمایش معمولی بود ازمایش دادم جوابش خداروشکر مثبت بود