2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همون بچه هایی که داری دل خوش کن.

حالا ما یخچال فریزرمون پر ...بچه نداریم ..

امیدوارم خدا کمکتون کنه مشکلات اقتصادی تون کمتر بشه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

به همون بچه هایی که داری دل خوش کن.حالا ما یخچال فریزرمون پر ...بچه نداریم ..امیدوارم خدا کمکتون کنه ...

منم مثل شما...دیگه امیدی ندارم‌‌‌....لعنت به تنبلی تخمدان...منو تو حسرت گذاشت

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

واقعا.

درد بی درمونه.

من که دیگه نمیدونم چه غلطی کنم !!

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

تا ای وی اف پیش رفتی؟؟

من شوهرم آز نداده.

امیدم به اینه که اون مثلا یکم ضعیف باشه دارو بخوره اوکی بشه.

فرض کن ..دلمو به چی خوش کردم ...

چون رو من که دارو اثر نمیکنه !!!

فولیکول داری؟

اندازه هاش چندن ؟

تا ای وی اف پیش رفتی؟؟من شوهرم آز نداده.امیدم به اینه که اون مثلا یکم ضعیف باشه دارو بخوره اوکی بشه. ...

من همسرم واریکوسل داره خفیف....و تو آزمایش هم ضعیف هست....ولی من همیشه عذاب وجدان دارم که از تنبلی من هست نازایی.....اوایل با دارو فولیکول داشتم‌...‌ولی دیگه بزرگ نمیشن ....ای وی اف نرفتم امسال هرجور شده میرم.. ‌‌لامصب پولیپ دارم تازه فهمیدم 

واقعا.درد بی درمونه.من که دیگه نمیدونم چه غلطی کنم !!

من ۹ساله منتظرم...‌شما چی....پلی کیستیک هستی...منم پلی هستم...اخرینسونو دکتر گفت تنبلیت خیلی شدیده ولی رحمت آماده اس

من همسرم واریکوسل داره خفیف....و تو آزمایش هم ضعیف هست....ولی من همیشه عذاب وجدان دارم که از تنبلی م ...

نه همسرتون هم مهمه این همه آدم با تنبلی باردار میشن اگه همسرتون ضعیف نبود باردار میشدین.

من خودم بدون دارو فولیکول دارم گاهی خوب رشد میکنند

گاهی نه

گاهی دیر رشد میکنند

تخمک کذاری نمیکنم

اصلا در هم.

شوهرم فک میکنه باید علایمی داشته باشه تا معلوم بشه مشکل داره آزمایش نمیده و سرکوفت میزنه بهم گاهی .

من سنمم زیاده دلهره دارم 

من را گفتند تنبلی ولی سونو چیژی ننوشته که نمای پی سی او ننوشته 

نوشته نمای پی سی او دیده نمیشود