آدم درست و حسابی توی زندگیم نمیاد و ازدواجم نمیشه...از زندگی گله دارم از خدا گله دارم و نمازامو قطع کردم چون حس میکنم خدا باهم کاری نداره منم دیگه باهاش کاری ندارم. دلم خیلی گرفته. خیلی چیزا برای خدا کاری نداره تو زندگیم انجام بده ولی همش خودمو دلداری میدادم لابد زمانش نرسیده ولی دیگه کلا قطع امید کردم و فقط زندگی میکنم که گذران روز و عمرم باشه.الانم حوصله نصیحت شنیدن اصلا ندارم. خیلییییییییی ناراحتم خیلیییی...کسی هست تو این شرایط باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید به خاطر وجود خدا شکر گزاری کرد عزیزم اگه زندگی همش خوشی باشه پس ایمان آدما چه جوری امتحان بشه ؟ ...
والا خدا صدبار منو امتحان کرد واقعا ظرفیت روانیم دیگه تکمیل شده...وجود خدا؟مگه بود و نبود من براش مهمه؟کلا کاری به کارم نداره. من آدم معتقدی هستم ولی ببین دیگه چیا به سرم اومده که دارم اینارومیگم
دورت بگردم میدونم ولی دیگه دست و دلم نمیره وضو بگیرم... کفر نمیگم ولی حس بدی میگیرم وقتی میبینم خدا ...
این کار شیطانه ببین هر چقدر هم عذاب داشته باشی مشکل داشته باشی اندازه ی ائمه و امام زمان و حتی حضرت زینب نداشتی حضرت زینب سر داداششو دید ولی ایمانش برنگشت ما هم باید الگومون اونا باشن🌱❤️