2777
2789
عنوان

ازدواجم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست
نماز برای خودت میخوندی نه برای خدا؛ خب دیگه ازدواج درست صبوری میخواد❤️🌱

نماز رو برای ارتباط گرفتن باهاش و تشکر کردن ازش میخوندم الان وقتی منو نمیخواد برای چی بخونم؟برای اذیتایی که شدم ازش تشکر کنم؟ وقتی کاری باهام نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز رو برای ارتباط گرفتن باهاش و تشکر کردن ازش میخوندم الان وقتی منو نمیخواد برای چی بخونم؟برای اذی ...

باید به خاطر وجود خدا شکر گزاری کرد عزیزم اگه زندگی همش خوشی باشه پس ایمان آدما چه جوری امتحان بشه ؟! چه جوری رشد کنه ؟!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

باید به خاطر وجود خدا شکر گزاری کرد عزیزم اگه زندگی همش خوشی باشه پس ایمان آدما چه جوری امتحان بشه ؟ ...

والا خدا صدبار منو امتحان کرد واقعا ظرفیت روانیم دیگه تکمیل شده...وجود خدا؟مگه بود و نبود من براش مهمه؟کلا کاری به کارم نداره. من آدم معتقدی هستم ولی ببین دیگه چیا به سرم اومده که دارم اینارومیگم

نه بی فایده نیست ان شاءلله جواب میگیری یا این دنیا یا اون دنیا❤️🌱

همون دیگه آخرش با ناملایمتی های این دنیا بمیرم و برم اون دنیا خیرشو ببینم  میخوام صدسال سیاه نبینم که دلم اینور خون شد

والا خدا صدبار منو امتحان کرد واقعا ظرفیت روانیم دیگه تکمیل شده...وجود خدا؟مگه بود و نبود من براش مه ...

فدات شم من ؛ ببین همه برای خدا مهم هستیم اصلا خدا نیاز نداره مارو آزار بده توام عبادت اینارو ادامه بده به نفع خودته

همون دیگه آخرش با ناملایمتی های این دنیا بمیرم و برم اون دنیا خیرشو ببینم میخوام صدسال سیاه نبینم ک ...

دیگه موفقیت سختی داره آخرتِ درست الکی که به دست نمیاد🌱

فدات شم من ؛ ببین همه برای خدا مهم هستیم اصلا خدا نیاز نداره مارو آزار بده توام عبادت اینارو ادامه ب ...

دورت بگردم میدونم ولی دیگه دست و دلم نمیره وضو بگیرم... کفر نمیگم ولی حس بدی میگیرم وقتی میبینم خدا کاری باهام نداره دلم میگیره... هرروز صبح وضو میگرفتم برم سرکار الان چندروزه کلا نمازو گذاشتم کنار...حال دلم خوب نیست... حس میکنم و این جهان هستی هیچکسسسسسسسسس حواسش بهم نیست

دورت بگردم میدونم ولی دیگه دست و دلم نمیره وضو بگیرم... کفر نمیگم ولی حس بدی میگیرم وقتی میبینم خدا ...

این کار شیطانه ببین هر چقدر هم عذاب داشته باشی مشکل داشته باشی اندازه ی ائمه و امام زمان و حتی حضرت زینب نداشتی حضرت زینب سر داداششو دید ولی ایمانش برنگشت ما هم باید الگومون اونا باشن🌱❤️

خدا که هست ولی کاری به کار من نداره...

چرا همین الان هم که زنده ای یعنی فرصت جبران🌱❤️

نذار شیطان بهت غلبه کنه همیشه کمین بوده الان داره به هدفش میرسه اجازه نده .