2777
2789
عنوان

ازدواجم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست
استخاره که برای خوب و بد اومدن هست

این پنج شش ساله ازش میگیریم قشنگ توضیح میده یه ده خطی ،برا شغل بابام ازدواج خودم و کارهای دایی هام

مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر جونا مثل تو هستندمتاسفانه شرایط جامعه اقتضا کرده کارا پیش نره

چرا پیش نره؟ دوستم از من 5سال کوچیکتره با یه پسر عالی ازدواج کرد. من هزارتا خواستگار داشتم یکیشون هم نشد

عزیزم عید نوروز با دخترعمه هام دورهم بودیم اتفاقا یکیشون همینو میگفت۳۴سالشه تو این سالها با چندنفر هم دوست شد و حتی تا مرز ازدواج هم میرفتن و کنسل میشد ،بهش گفتم خود خدا ی خوبشو برات کنار گذاشته ...باورت میشه سه هفته پیش با ی پسر همه چی تموم عقد کرد .غجله نکن حالا بهش گفتم دیدی خدا حواسش هست هرچیزی وقتی داری ....ازشماهم وقتش برسه خود ب خود اتفاق میوفته

عزیزم عید نوروز با دخترعمه هام دورهم بودیم اتفاقا یکیشون همینو میگفت۳۴سالشه تو این سالها با چندنفر ه ...

منم دقیقا تو همین شرایطم به خدا در حد خودم هیچی کم ندارم قیافه و هیکل و تیپ و تحصیلات و شغل و خانواده. هزارتا خواستگار داشتم ولی نمیشه که نمیشه. دیگه بریدم...خسته شدم...

حق داری ولی بجای گله ازخدا پاداشش را بخواه ،صبرش را بخواه ...

خیلی خواستم نداد،نکرد. تو بدترین شرایط سرمو رو به آسمون گرفتم گفتم شکرت راضیم به رضای تو...آدم بد گذاشت سرراهم گفتم حتما یه کمتی هست  ولی دیگه بسمه دیگه نمیکشم. کفر نمیگم ولی دیگه کاری به کارش ندارم دقیقا عین خودش که کاری به کارم نداره. چندصدنفر باید بیان و از توشون یه دونه آدم نسبی مناسب پیدا نشه؟ من واقعا سخت گیر نیستم ولی ظاهرا خوشبختی همش شانسه که من ندارم

حق داری ولی بجای گله ازخدا پاداشش را بخواه ،صبرش را بخواه ...

خیلی خواستم نداد،نکرد. تو بدترین شرایط سرمو رو به آسمون گرفتم گفتم شکرت راضیم به رضای تو...آدم بد گذاشت سرراهم گفتم حتما یه حکمتی هست  ولی دیگه بسمه دیگه نمیکشم. کفر نمیگم ولی دیگه کاری به کارش ندارم دقیقا عین خودش که کاری به کارم نداره. چندصدنفر باید بیان و از توشون یه دونه آدم نسبی مناسب پیدا نشه؟ من واقعا سخت گیر نیستم ولی ظاهرا خوشبختی همش شانسه که من ندارم