2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 95 پست
خیلی واقعا آدم بیخودیهکسی که درونش صلح هست و از چیزی که هست راضیه انقدر نفرت نداره نسبت به دیگران

انگار بچه پس انداختن هنر داره ! که به همه توهین میکنه واقعا من نمیدونم از شکستن دل بعضیا نمیترسه ؟

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم دخترشم جای پای ننه احمقش گذاشته هرسال ی توله پس میندازه😂

همونی که ۱۹ سالشه؟ میگفت حامله ست یه جا

یه جا دیگه میگفت زایمان کرده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به منم گفته

یبار به من گفت معلوم نیست مادرت چطوری تورو پس انداخته ! و من واقعا دلم شکست از حرفش . بماند که بعدش تاپیکش بسته شد و نتونستم جوابشو بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

عزیزممم ❣️بیخیال حرفاش ان شاء الله خدا دامنتون رو سبز کنه

قربونت عزیزم

حالا من و‌موژان دیگه ۴۷..۴۸ سالمونه اصلا دیگه بچه دار نمیشیم

دیگه طبیعت بدنمون اجازه نمیده

ولی این همه جا ب مسخره ب ما میگه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
یبار به من گفت معلوم نیست مادرت چطوری تورو پس انداخته ! و من واقعا دلم شکست از حرفش . بماند که بعدش ...

کلا زندگیش توی خوردن و تولید مثل خلاصه میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مگه یکی دوتان خواهر

😂😂😂

از امضاش حدس زدم شااااید اون باشه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یبار به من گفت معلوم نیست مادرت چطوری تورو پس انداخته ! و من واقعا دلم شکست از حرفش . بماند که بعدش ...

🙄🥺وای این چرا اینقد بیشعوره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عکسشو دیدین ؟

بله🤢

من کسی بابت چهره اش تا حالا مسخره نکردم ب روح پدرم

ولی این🤢🤐

😂😂😂از امضاش حدس زدم شااااید اون باشه

همه ی حدس هات درسته 

یه عده حمایتش میکنن دور برداشته

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

کلا زندگیش توی خوردن و تولید مثل خلاصه میشه

دقیقا😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همونی که ۱۹ سالشه؟ میگفت حامله ست یه جایه جا دیگه میگفت زایمان کرده

ن تازه میگفت حامله شده

🙄🥺وای این چرا اینقد بیشعوره

خیلی بیشعوره من که حرفش هنوز تو دلمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه اینجا یکی بگه ۱۰ تا بچه اوردم تعجب نمیکنم 

چون اینجا عادتشونه یه چرتی بنویسن

ببخشید ببخشید ولی سگم به تعداد توله هاش افتخار نمیکنه

اینجا کلا دو تا چیزو افتخار میدونن یکی ازدواج یکی تولید مثل😐😂

دیروز یه مرتک عوضی بود نوشته بود به شما دبستانی ها توصیه میکنم ازدواج کنید و ادامه نسل بدید و میگفت امثال رونالدو و علی دایی احمقن که ازدواج نکردن

یه همچین مغز پوسیده هایی ادم خندش میگیره این حجم از تباهی

﴿🩵🐬﴾

ن تازه میگفت حامله شده

دروغاش یادش میره جاهای مختلف حرفای مختلف میزنه