2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 95 پست
دوبار تو تاپیکاش ب من گفت چون بچه دار نمیشی ب بچه ها من حسودی میکنی

سر اون گریه کرده بودین؟🥺

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شماره مجازی هزارتاشم ممکنهبا قیمت محدود اون به درد نخور هاشو توی این رباتای تلگرام میفروشنیه ثبت نام ...

حالا من همیشه میگفتم ب بچه هاش کاری نداشته باشید 

اون زن منفوره بچه هاش گناهی ندارن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نمیشناسمش

ولی یسری گفت عکس غذا بذاریم

یه عکس چرت گذاشت همه به به چه چه کردن گفتن چقدر خوشگل و خوشمزه بنظر میاد

اونوقت من یبار اولویه رو قشنگ تزیین کردم خیلی قشنگ شد عکس خوب انداختم

یکی مسخرم کرد گفت چقدر ابتدایی

﴿🩵🐬﴾

سر اون گریه کرده بودین؟🥺

بله خیلی گریه کردم 

اخه من تو تاپیکمم گفتم بچه هاش ک گناهی ندارن مادرشون اینجوره

ب بچه هاش توهین نکنید

ولی اون اینجوری بهم گفت

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
حالا من همیشه میگفتم ب بچه هاش کاری نداشته باشید اون زن منفوره بچه هاش گناهی ندارن

خودش چجوری راحت به ماها میگه نازا و نمیدونم اجاق کور و فلان؟

به منم گفته

تازه گفته اونایی که بچه دار نمیشن سالم نیستن، ادم سالم دلش بچه میخواد

من فقط نگران اینده بچه هاشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خودش چجوری راحت به ماها میگه نازا و نمیدونم اجاق کور و فلان؟به منم گفتهتازه گفته اونایی که بچه دار ن ...

هم ب من گفت هم موژان 

سن من موژان ۴۷ سالمونه ب هردو گفته سن و سالی ازتون گذشته بچه دار هم نمیشید

کاربری جدیدش اسمش چیه؟ 

چند روز پیش یکی یه پست گذاشت تو یه تاپیک یه چیزایی گفت 

حدس زدم همین کاربره

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بله خیلی گریه کردم اخه من تو تاپیکمم گفتم بچه هاش ک گناهی ندارن مادرشون اینجورهب بچه هاش توهین نکنید ...

خیلی واقعا آدم بیخودیه

کسی که درونش صلح هست و از چیزی که هست راضیه انقدر نفرت نداره نسبت به دیگران

خودش چجوری راحت به ماها میگه نازا و نمیدونم اجاق کور و فلان؟به منم گفتهتازه گفته اونایی که بچه دار ن ...

الانم دخترشم جای پای ننه احمقش گذاشته هرسال ی توله پس میندازه😂

هم ب من گفت هم موژان سن من موژان ۴۷ سالمونه ب هردو گفته سن و سالی ازتون گذشته بچه دار هم نمیشید

عزیزممم ❣️

بیخیال حرفاش 

ان شاء الله خدا دامنتون رو سبز کنه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

کاربری جدیدش اسمش چیه؟ چند روز پیش یکی یه پست گذاشت تو یه تاپیک یه چیزایی گفت حدس زدم همین کاربره

مگه یکی دوتان خواهر

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

هم ب من گفت هم موژان سن من موژان ۴۷ سالمونه ب هردو گفته سن و سالی ازتون گذشته بچه دار هم نمیشید

به منم گفته