2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد اول صبحی

381 بازدید | 60 پست

میبینه دارم با بچه تکلیف انجام میدم و تا صبح نوزادم نخوابیده و بهش شیر دادم

اومده میگه بمن صبحانه بده

خب مگه بیل خورده به کمرش خودش بره صبحانه بخوره،همه چی هست تو یخچال

خدا شاهده دیشب غذای خوب بهش دادم

😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از تکلیفا نگو از ساعت هشت تا حالا نشستم بالا سر بچه یه صفحه نوشته الانم داره عر میزنه پنج صفحه دیگه هم باید بنویسه ولی نمیاد ساعت ۱۲ و نیمم باید مدرسه باشه ناهارم مونده کارام مونده اینم با من بازیش گرفته

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

حق با توعه

من بچه ندارم، صبحا هم دغدغه عجیبی ندارم 

با این حال اگر شوهرم بیدارم کنه بگه بهم صبحونه بده میگم مگه بیل خورده به کمرت برو خودت بخور

(خودم بخوام سفره بچینم بحث دیگه‌ست)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ولی یه چای که دم بذاری وقتی نمیگیره آخه . چای را صبح ها قبل هرکاری دَم بذار . شوهر که بیدار شد یه پنیر و مربا از یخچال در بیار بذار سر سفره و خلاص . اعصاب خودتم خورد نمیشه . 

چرا واقعا برخی مردها صبحانه هم خودشون نمیخورن تا زن بهشون نده ؟ صبحانه که دیگه پخت و پز و مهارت نمی‌ ...

والا بخدا،روانیم کرده،حالا دخارم بدغذاست ولی تویخچال همه چی هست بره بخوره،نون تازه هم داشتیم

دعوامون شد باناراحتی رفت سرکار

بچه ۷صبح بهش یه بله و گردو دادم،این ۱۰صبح بلندشده خب خودش بره بخوره

شب ی فلاسک چای درس کن بزار روی میز با نون و پنیر خودش بخوره عب نداره مردا دوس دارن خانومشون صبونه درس کنه براشون اول صبحی😉

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️