2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 60 پست
نمیخوام اول کاری سرشکسته بشه و از درس زده شه🥲خیلی اذیت میکنه خیلی

زیاد به خودت عادتش نده اینجوری عادت می‌کنه حتما بخواد درسی بخونه چیزی بنویسه توهم باید پیشش باشی 

مثلا براش جایزه بذار بگو اگه این پنج صفحه رو تا ساعت فلان بنویسی یه چیز خوشمزه بهت میدم یا مثلا بعدش باهات فلان بازی ای رو که خیلی دوست داره می‌کنم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولم کنید شماها مردا رو پررو کردینمیگه تا صبح بچه شیر دادمالان توقع سفره چیدنم میره ازش؟

بخدا خودم از دیشب تاحالا هیچی نخوردم،ینی وقت نکردم

دشبم بچه بغل داشتم شام میخوردم اصلا نفهمیدم چی خوردم

ولم کنید شماها مردا رو پررو کردینمیگه تا صبح بچه شیر دادمالان توقع سفره چیدنم میره ازش؟

بخدا خودم از دیشب تاحالا هیچی نخوردم،ینی وقت نکردم

دشبم بچه بغل داشتم شام میخوردم اصلا نفهمیدم چی خوردم

به درکخانومشونم دوست داره استراحت کنهمگه همه چی باید طوری که مردا دوس دارن باشه

حملهههه نکنیددد بابا😂مردا واسه صبونه تنبن بجاش ظرفارو بشورن خانومم صبونه درس کنن من همسرم اصلا توقع نداره خداییش من ناهارم اصلا درس نمیکنم میگه نمیشه با بچه کوچیک هی پای گاز وایسی هرچی اومد مبخوریم نیومدم میخرم از بیرون

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
دلم بهش سوخت راستش،یجوری شد

این دلسوزی نیست ببخشیدا دوستی خاله خرستس. مگه تو با دوتا بچه سرو کله میزنی اون دلش میسوزه.براخودت ارزش قائل شو تا اونم یاد بگیره. معز مردا نیاز به اموزش مداوم داره 

اگه وضع مالی تون خوبه بچه را بذار غیرانتفاعی بره . دختر خاله من بچه اش به مدت دولتی بود الان دو ساله غیر انتفاعی می‌نویسه اونو . میگه دولتی که بود کلی مشق داشت همش می‌گفت این چی میشه اون چی میشه عصبی شده بود . ولی الان خودش می‌ره می شینه سر درساش بدون اینکه من حرص بخورم آروم می‌خوابه و آرامش داره

بخدا توفشارم،خونمم بزرگه تمیزکاریش سخته،اونم بادوتابچه که یکیش کلاس اولیه و اونیکی نوزاد دوماهه

وای درکت میکنمممممم با تموم وحودم بخدا درس میگی شمام کاربکش ازش بگو ظرفارو بشور یا ی جارویی برن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
دلم بهش سوخت راستش،یجوری شد

ول کن تو هم

مرد گنده که عقلش انقد کوچیکه که سر شکم خودش با بقیه قهر میکنه دلسوزی نداره

بدون صبحونه هم هیچکس نمرده 

اونم رفته بیرون خودش صبحونشو خریده خورده

یاد بگیرید مرد رو مشارکت بدین تو تمام کارای خونه

بچه داری، آشپزی، تمیزکاری و ...

زیادم دلسوزی نکنید براشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حملهههه نکنیددد بابا😂مردا واسه صبونه تنبن بجاش ظرفارو بشورن خانومم صبونه درس کنن من همسرم اصلا توقع ...

این اصلا درک نداره،نمیگم شاید درهفته دوسه بار از بیرون بگیره ولی اذیتاش زیاده

بخدا خودم از دیشب تاحالا هیچی نخوردم،ینی وقت نکردمدشبم بچه بغل داشتم شام میخوردم اصلا نفهمیدم چی خور ...

هیچی دیگه

پس شوهرت اصلا تو خونه داری بچه داری مشارکت نداره

جای اینکه اون دلش برا تو بسوزه بچه رو بگیره صبحونه بذاره دهنت بفرستت یکم برای خودت باشی و بخوابی و حموم بری تو نگرانی که اقا شکم خودشو سیر نکرده

وا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی