2777
2789
عنوان

سونوگرافی نرگس و باید حضوری وقت گرفت؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 25 پست
اولیش ۲۳۰ بود فکر کنم...

قیمت سونو معمولیش ۲۳۰ هزار تومن هست چقدر هزینه اش بالا هست بیرون من فک  کنم ۴۵ تا ۷۰ تومن باشه 

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
قیمت سونو معمولیش ۲۳۰ هزار تومن هست چقدر هزینه اش بالا هست بیرون من فک  کنم ۴۵ تا ۷۰ تومن باشه& ...

سونو معمولی من متوجه نمیشم کدومه. ۲۳۰ که من گفتم قیمت ان تی ان بی هست.

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منظورم اینه که هفته ۷ یا ۸ میخوام برم ببینم قلبش تشکیل شده 

اهان قیمت غربالگری ۳ ماهه اول و شما دارین میگین

ببخشید دوست عزیزم یه سوال دیگه همون سونو nt که میفرمایید رفتید پیش شون ۳ ماهه اولو ازتون قد و وزن و ازمایش خون و مشاوره هم گرفتن ؟

ببخشید دوست عزیزم یه سوال دیگه همون سونو nt که میفرمایید رفتید پیش شون ۳ ماهه اولو ازتون قد و وزن و ...

ب اسونوقلب میخوای بری سخت نگیرکه حتماجای معروفی باشه اون خیلی سادس هرجارفتی رفتی 

من که رفتم 64تومن سونوی قلب بادفترچخ 

درسته نسل امیدونیلومعروفن ولی من بهبچ وجه نمیرم پیششون چون خطاتوشون زیاده یچیزیم که یارگرفتن الکی میعرستن سل فری خرج تراشی میکنن این براچندتاازدوستای نزدبکم اتفاق افتاده

وخدایی که بشدت کافیست
ب اسونوقلب میخوای بری سخت نگیرکه حتماجای معروفی باشه اون خیلی سادس هرجارفتی رفتی  من که رفتم 6 ...

اره میرم همون نرگس ...من سر بچه اولم رفتم پیش نرگس صبح های زود میرفتیم رو برگه مینوشتیم طبق همون میفرستاد داخل ولی تازگی یکی گفت باید تلفنی وقت بگیری ولی تلفن هاشونم جواب نمیدن فکر کنم همون حضوری وقت بدن

در مورد نسل امید من سر پسرم رفتم اونجا همه چی رو درست گفتن حتی جنسیت میخواستم ببینم شاکری کارش چطوره چون قیمتش و که داره خیلی پایین تر میگه نسبت ب اونجا 

سونو نرگس هم خدایی کارش فوق العاده است  این سری هم میرم پیشش تا ببینم برای ان تی کجا برم بهتره

سونو نسل امید خیلی خوبه من رفتم اونجا  منتها وقتی میرید پذیرش بگید ک میخوام خود دکتر طهماسب سو ...

بله اقای طهماسب جنسیت پسر منو گفت و درستم گفت