2777
2789
عنوان

لپه خیس کرده بودم حشره کش زدم😐 یه لحظه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 40 پست
تا نگرفتینش نروبری باز پشت گوش میندازه

آره ولی میترسم شبا دیشب تا صبح خواب و بیدار بودم ببین خونه ما یه جوریه ک سه تا پله میخوره میاد تو پذیرایی ما اونجا میخوابیم بعد فک نمیکردم از پله ها بیاد بالا یهو دیدم از پله ها اومد بالا ترسیدم شوهرمو با جیغ بیدار کردم شوهرم میگفت هی بهش فکر میکنی فک کردی اومده بالا😐 گفتم خودم دیدمش جیغ زدم برگشت رفت وگرنه ک اومده بود، از طرفی میترسم از طرفی هم میگم تا کی مثلا برم خونه بابام بمونم اومدیمو یک هفته نشد بگیریمش

تو اینترنت سرچ کن ببین چه راهکارایی هست

تو نت همین چسب و تله موش زده چسب باز چن تا بگیرم گوشه های مختلف بذارم ببینم چی میشه

دیشب با دوستم حرف میزدم میگفت فردا میخوایم بریم شوهرم ماشین بزنه به اسمم، تازه خریدن هنوز تحویل نگرفتن گفت استرس دارم پیش خودم گفتم شانس مارو ببین این استرس ماشین داره من استرس موش🤣😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نت همین چسب و تله موش زده چسب باز چن تا بگیرم گوشه های مختلف بذارم ببینم چی میشهدیشب با دوستم حرف ...

😂😂

اره چسب چندتا بزار قسمتهاکه حدس میزنی عبور میکنه

راهش همینه دیگه

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

دوتا گذاشتم نگرفت بخدا نمیدونم چیکار کنم به شوهرم گفتم موشه رو نگیری من اینجا نمیمونم دیگه دیشب صدای ...

روی چسب موش دست زدی؟ اگه دست زده باشی موش نمیره سمتش چون بوی آدم رو میفهمه.نباید روی چسب دست بزنی.با دستکش بذار.

روی چسب موش دست زدی؟ اگه دست زده باشی موش نمیره سمتش چون بوی آدم رو میفهمه.نباید روی چسب دست بزنی.با ...

آره گلم میدونم نه شوهرم پاکت دستش کرد گذاشت دست نزدیم