2777
2789
عنوان

لپه خیس کرده بودم حشره کش زدم😐 یه لحظه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 40 پست
آره درسته راستش شک دارم ولی از اونورم میگم خب من قراره فردا بشورمش باز

الان برو آبش رو خالی کن دوباره خیس کن.چندبار اینکارو بکن.آخه حبوبات وقتی خیس بخوره همه چی راحت به خوردش میره.اگه خشک بود مشکلی نداشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براموش چسب موش بزار

گذاشتیم چن تا نگرفت موش بزرگیه خیلی زرنگه رو چسبا نمیره فقط هم شبا میاد تو خونه نمیدونم از کجا میاد، دوتا سوراخ بود بستیم گفتم دیگه پیداش نمیشه باز پیداش شد واقعا دیگه خسته شدم دیشب کلی گریه کردم و با استرس خوابیدم

گذاشتیم چن تا نگرفت موش بزرگیه خیلی زرنگه رو چسبا نمیره فقط هم شبا میاد تو خونه نمیدونم از کجا میاد، ...

خب چندتاچسب بزارید هرجافکرمیکنی میادوردمیشه راهش همینه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

خب چندتاچسب بزارید هرجافکرمیکنی میادوردمیشه راهش همینه

دوتا گذاشتم نگرفت بخدا نمیدونم چیکار کنم به شوهرم گفتم موشه رو نگیری من اینجا نمیمونم دیگه دیشب صدای لوله بخاری میومد فک کنم از اونجا میاد شبا هم ک همه جا ساکت و تاریکه میاد چن تا دیگه باید بذارم خودمم یه دوروز برم نباشم

دوتا گذاشتم نگرفت بخدا نمیدونم چیکار کنم به شوهرم گفتم موشه رو نگیری من اینجا نمیمونم دیگه دیشب صدای ...

اره ممکنه ازلوله باشه نمیتونی راهشو بگیری فعلا؟

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اره ممکنه ازلوله باشه نمیتونی راهشو بگیری فعلا؟

چجوری بگیرم آخه فک نکنم بشه😢😢 مگر اینکه با چسب بگیرتش

دوتا سوراخ داشتیم فک کردم از اونا میاد دیشب فهمیدم راه دیگه ام بلده

خودش کجاست یعنی که شبا میادتو

بخدا نمیدونم نکنه تو لوله بخاری باشه روزا، شبا بیاد تو خونه

مطمئنم فقط شبا میاد چون همش نصف شب صدا میاد و میبینمش، اون سوراخ دم بخاری ک گفتم سیمان کردم یه شکلات دم سوراخه بود شوهرم میگفت میخواسته اینو بیاره بالا نتونسته😫 چن ماهه الان تو خونمه ولی نمیبینمش هرشب

بخدا نمیدونم نکنه تو لوله بخاری باشه روزا، شبا بیاد تو خونهمطمئنم فقط شبا میاد چون همش نصف شب صدا می ...

وای چه شیطون

شکلات

خوب اگرفک میکنی تولولست باشوهرت یکاریش بکنید دختر

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

وای چه شیطونشکلاتخوب اگرفک میکنی تولولست باشوهرت یکاریش بکنید دختر

بخدا🤣

بخدا نمیدونم چیکار باید کرد شوهرم گفت درستش میکنم اگه با چسب بشه گرفتش این به هیچ صراطی مستقیم نیس😂😂 بهش گفتم من میرم از اینجا😂