2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت میشدین

136 بازدید | 14 پست

من چن سال پشت کنکوری بودم که پزشکی قبول بشم که نشدم بعد به جای به خودم رسیدن همیشه درس میخوندم الان که درس خوندنم تموم شده میگم چقدر با بقییه دخترا فرق میکنم بعضی اوقات فک میکنم عقب مونده ام یا از نظر اونا اینجوری ام تو صحبت هایی که میکنن هیچ وقت از من نظر نمیخوان کسی نمیخواد من برم پیشش بعضی اوقات خودم خودمو قاطی میکنم کارایی که اونا کردن من تا حالا نکردم مژه نداشتم ناخن نکاشتم ابرو میکرو نکردم و کارایی که دخترا میکنن بیشترشون تو سن ۲۰ اینا ازدواج کردن میخوان نشون بدن اونا ی چیزی دارن تو نداری همه به اونا توجه میکنن حس بی ارزش بودن آدم میگیره تو مهمونی هاشون دعوت نیستم چن تا دخترجدید اومدن  تو خونواده همه توجه به اوناست انگار کسی منو آدم حساب نمیکنه یکی دیگه از فامیلامون هم با من دوست بود تا شوهر کرد الان خودشم نمیشناسه چون پشت کنکوری بودم با دوستام ارتباطی نداشتم با اینا دوست شدم ولی الان احساس میکنم کسی آدم حسابم نمیکنه چرا اینجوری باهام برخورد میکنن من چیکار کنم

منم هیچ کدوم از کارایی که تو انجام ندادی رو انجام ندادممثل بقیه همسن و سالام صحبت نمیکنماینستا ندارم ...

با تو این برخورد نمیشه تو خانواده دخترای دیگه این کارو میکنن حس بی ارزشی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا حالا مژه نذاشتم ناخن نکاشتم ابرو میکرو نکردم و کارایی که میگس دخترا میکنن، ازدواج هم نکردم، دارم درس میخونم ولی همچین حسی ندارم، اگه فکر میکنن با غیبت نکردن پشت سر بقیه و عمل زیبایی نکردن تو فضای مجازی مثل اینستا ول نگشتن عقب موندم بذار فکر کنن، والا😂 ما خیلیم خوبیم، عزت نفس داشته باش یکم

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

با تو این برخورد نمیشه تو خانواده دخترای دیگه این کارو میکنن حس بی ارزشی دارم

راستش توی فامیل ما هم اکثر دخترا اینجورین ولی شاید چون من هیچ وقت جلوی این افراد نقطه ضعف از خودم نشون ندادم، به همین خاطر اصلا باهام بد برخورد نمیشه

راستش توی فامیل ما هم اکثر دخترا اینجورین ولی شاید چون من هیچ وقت جلوی این افراد نقطه ضعف از خودم نش ...

یعنی آدم حسابم نمیکنن ازم نظر نمیخوان همیشه باهاشون خوب برخورد کردم ولی الان نمیخوام خوب باشم   

برای فامیلات دم دستی شدی دیوار کوتاه تر از تو پیدا نکردن؟ خب تو هم مثل خودشون حسابشون نکن، به قول اون آقا زیادم که نجیب باشی با اسب اشتباهت میگیرن، تو این دورو زمونه مردم آزار باشی یه چیزی میگن بی آزار باشی هزارتا بدتر از اون، ولی تو کار خودتو بکن محل نذار برای پیشرفت خودت تلاش کن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

برای فامیلات دم دستی شدی دیوار کوتاه تر از تو پیدا نکردن؟ خب تو هم مثل خودشون حسابشون نکن، به قول او ...

آره آدم دم دستی هستم برا همه همیشه هم خوب برخورد میکنم و مهربون هستم چن بار مثل خودشون برخورد درست میشه

یعنی آدم حسابم نمیکنن ازم نظر نمیخوان همیشه باهاشون خوب برخورد کردم ولی الان نمیخوام خوب باشم

متوجه ام چی میگی

شاید بهترین کار این باشه که همونقدر که اونا نسبت به تو بی توجهن تو هم همونقدر بهشون بی توجه باشی

اینکه اینقدر برات این قضیه مهمه و احساس کمبود میکنی چون اونا رفتار مناسبی باهات ندارن، باعث میشه بیشتر عذاب بکشی و از طرفی بیشتر ضعف خودتو نشون میدی

قابل درکه اما خب برای هدفت تلاش کردی این خوبه و  اما نکته اینجا مهمه اینده چه کسی موفق تره در زندگی و جامعه خب تفریحات رو داشته باش ارتباطات رو حفظ کن به اندازه و ........  روی درست تمرکز کن اونم به اندازه منظورم اینه در مسیر زندگی خب حالت اعتدال رو حفظ کن آزار دهنده است بعضی رفتارها و گفتارها کاملا درک میکنم اما در اینده ممکنه برای اونا آزاردهنده باشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
آره ولی میدونی چیه من خر بازم اونا رو دوست دارم هیچ وقت تا من پیام ندم کسی بهم پیام نمیده ولی باز من ...

آره سخته واقعا

وفتی ذاتت پاک باشه رفتار کردن با بقیه جوری که اونا با تو رفتار میکنن خیلی خیلی مشکله

ولی باید تلاشتو بکنی و سعی کنی تا ارتباطات جدید داشته باشی

آره آدم دم دستی هستم برا همه همیشه هم خوب برخورد میکنم و مهربون هستم چن بار مثل خودشون برخورد درست م ...

نه منظورم این نیست که خوب نباش، اما به اندازه خود طرف مایه بذار، اگه برات قیافه گرفت تو هم حسابش نکن

اسی جان ما جامعه خوبی نداریم دنبال خوبی تو آدم نباش اصلا تربیت درستی واقعا گاها نمی‌بینی اینا همش حاصل چند دهه گذشته است من میفهمم چی میگی خودمم متنفرم از این رفتارها حتی اگر کسی کنار باشه من میارمش تو جمع خیلی بدم میاد 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘