انقد دلم تنگه بزای اون بوسیدن های نرم که به گونه هام میزدی .دارم دیوونه میشم داداش کجایی دورت بگردم
ای خداااااچیکارکردی با ما ،چرا بعد چندسالم آروم نمیشیم،چرااا
خانوما داداشم جوون بود اون فقط ۱۶سالش بود بمیرم من براش..ی بنده خدایی با ماشین زدش..
چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
ما دیگه هیچوقت ازته دل نخندیدیم ..همه مراسما ومناسبتا با خون دل میریم دیگه هیچوقت خوب نمیشیم..مامان وبابام همه جور درد ومریضی گرفتن..
چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
قرآنم براش میخونم ولی مگه دلتنگی این دل حالیش میشه اون دیگه نیست مگه حالیش میشه چشمام هنوز منتظره درو بازکنه بیاد خونه بگه ابجی بیدارشو همش خواب بد بود دیدی