2777
2789

انقد دلم تنگه بزای اون بوسیدن های نرم که به گونه هام میزدی .دارم دیوونه میشم داداش کجایی دورت بگردم 

ای خداااااچیکارکردی با ما ،چرا بعد چندسالم آروم نمیشیم،چرااا

خانوما داداشم جوون بود اون فقط ۱۶سالش بود بمیرم من براش..ی بنده خدایی با ماشین زدش..

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

هعی روحش شاد .خدا صبرتون بده 🥲

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداااا. چقدر جون😭😭واقعا خدا به فریاد دل مادرت برسه .خدا رحمتش کنه. روحش شاد

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای خداااا. چقدر جون😭😭واقعا خدا به فریاد دل مادرت برسه .خدا رحمتش کنه. روحش شاد

ما دیگه هیچوقت ازته دل نخندیدیم ..همه مراسما ومناسبتا با خون دل میریم دیگه هیچوقت خوب نمیشیم..مامان وبابام همه جور درد ومریضی گرفتن..

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

قرآنم براش میخونم ولی مگه دلتنگی این دل حالیش میشه اون دیگه نیست مگه حالیش میشه چشمام هنوز منتظره درو بازکنه بیاد خونه بگه ابجی بیدارشو همش خواب بد بود دیدی

خدا صبرتون بده

تصادف خیلی بده

دوست منم 20سالش بود یک ماه پیش تصادف کرد مرد

غم عین یک سنگ تو قلبم بود...

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!