2777
2789
عنوان

بچها کمک شوهرم هر شب میره 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 36 پست

من معنی مدارا و سکوت خانم رو تو اینجور مواقع نمیدونم اتفاقا باید جوری داد و هوار  راه بندازه  و حقشو بگیره که حساب دست این خواهرو برادر نفهم بی تمدن بیاد،بابا نمیتونی دل بکنی خب ازدواج نکن 

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خانواده ها باید بهم ریزنیا زندگیش انتخاب کنه

فقط داره میسوزه و میسازه 

میگه داداشم همینجوریشم با شوهرم اوکی نیس از طریق خانوادع بخوام کاری کنم هر اتفاقی ممکنه بیوفته

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

عزیزم ما چی بگیم آخه نه میخواد جدا شده خانوادش خراب بشن نه میخواد بره خونه خواهر شوهر نه حدی محکم حق ...

جیگرم اتیش میگیره براش چرا فقط خودشو عذاب میده اخه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

واسه چی میره؟دختر همو پسر عمو هستن بعد نمیدونسته اینکه انقد چسب خواهرس؟

قبل ازدواج اوکی بودن بشدت با خواهره بعد ازدواج اینجوری شده

ب خواهرش زنگ بزنه بگه دس از سرما وردار

اصلا بیخیال نمیشه منتظره بهانس جنگ راه بندازه

میره پیش خواهرش ک تنها نباشه.. اونوقت زن خودشو تنها میذارهشوهرش داغونه

خیلی بی شرفه این بیچاره ی حرفی بزنه سریع قهر میکنه قشنگ روانشو دستکاری کرده با این حال خیلی دوسش داره اصلا فکر جدایی نیس

اصلا بیخیال نمیشه منتظره بهانس جنگ راه بندازه

خب بندازه مرگ یبار شیونم یبار

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من معنی مدارا و سکوت خانم رو تو اینجور مواقع نمیدونم اتفاقا باید جوری داد و هوار راه بندازه و حقشو ...

این کارو نکرده و نمیکنه 

پس تنها راهش همینه؟

زنگ بزنه بگه میترسم بیا خونه

ب تخمشم نیس 🤦 یه دختر دوساله داره اینارو ول میکنه میره

این کارو نکرده و نمیکنه پس تنها راهش همینه؟

برای من جواب بوده

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

جیگرم اتیش میگیره براش چرا فقط خودشو عذاب میده اخه

حس میکنم دوستت دنبال تایید گرفتن از خانواده بقی هست و و نگران قضاوت ها که بکن آدم بدی اگر همه یاد میگرفتن حق حقوقشون چیه و کی کجا  باید دفاع کنن از خودشون خیلی خوب میشد دنیا این تصویری از بچگی برات ساختن که دختر خوب زن خوب زنی که بسوزه بسازه در صورتی باید از حق حقوقی دفاع کنی بری دادگاه از این وضعیت شکایت کنی بگی شوهرم نیست این حق تو هس اگر نمبخواد باشه همچین بده بره از زندکیت اگر میخواد پس شورش در نیاره یعنی چی آخه کنار خواهرش هست هر شب چرا داماد شد این زن نمبخواد نیاز ندارن مشکوکه