2777
2789
عنوان

بچها کمک شوهرم هر شب میره 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 36 پست
من جای دوستت باشم بعد رفتن شوهره، کلید درو قفل میکنم.. میگم کلن برو باهاش زندگی کن.. خرجی ما رو واری ...

جالبع این نمیتونه دوری و قهر اونو تحمل کنه و بخاطر بچه و خانواده ها هم خیلی دندون رو جیگر میزاره

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خواهره تو زندگیش خیر نمیبینه

فعلا که این طفلکی از حرص و جوش هر روز مریضه ام اس گرفته

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهره از قصد میکنه حالا نمیدونم میخواد عقده چیش برطرف بشه ولی کاملا متوجه

خدالعنتش کنه

عروس باید به شوهره خاهره بگه زندگیم،خراب شده شوهرمن همش اونجاست

بره سر بزنه ،،اما زیاده روی میکنن این برادر خاهر

لطا شما(شوهره،،خاهرشوهره)کمک کن ،تاکیدکن،زیاد نیا اونجا خوشت نمیاد بگو اونم زندگی داره و

اگراون بویی ازانسانیت برده باشه البته

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

حس میکنم دوستت دنبال تایید گرفتن از خانواده بقی هست و و نگران قضاوت ها که بکن آدم بدی اگر همه یاد می ...

سوای همه اینا انگار خیلی شوهره رو دوست داره و وابستشه 

خودم میترسم بگم جداشو اخه ی دختر متولد ۸۲ با یه بچه دوساله تو شهر کوچیک جداشه چیکار کنه؟ سر زندگی خودش و دخترش چی میاد تازه فامیلم هستن

خدالعنتش کنهعروس باید به شوهره خاهره بگه زندگیم،خراب شده شوهرمن همش اونجاستبره سر بزنه ،،اما زیاده ر ...

اصلا مگ میشه مرد شب خونه نیاد من میگم شوهر خواهره زن دوم داره احتمالا ورگنه اونم زن و بچشو ول نمیکرد ک

اینم مطمعنه هر شب می‌ره خونه خواهره وگرنه میگفتم خیانته