2777
2789
عنوان

بچها کمک شوهرم هر شب میره 🥲

561 بازدید | 36 پست

این قضیه برا دوستمه توروخدا راه حلی دارید بگید انقدر فکر کردم و غصه خوردم و هیچ کاری نمیشد کرد دیگه نمیکشم

شوهرش هر شب می‌ره خونه خواهرش، مرده ماموریته انگار نیست ۹۹٪ شبا و خواهرشوهره زنگ میزنه داداشه بیاد 

اینم زن و بچشو ول میکنه میره پیش ابجیه 

هرشب هرشب بعضی روزام می‌ره کلا خیلی بند خواهرس حتی دوستم طفلی امروز مریض بوده از بیمارستان برگشتن اینو رسونده رفته پیش خواهره

خوشش نمیاد هر شب با شوهرش بره اونجا خونه خودش راحت تره با بچه کوچیک و شوهرشم از همونجا میره سرکار 

دخترعمو پسرعمو هستن دعوا کنن خانواده ها بهم میخورن

با حرف گفته بی محلی کرده دعوا کرده الانم بیخیال شده فقط میریزه تو خودش دیگ چند ساله وضعیت اینه بنظرتون راهی داره؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

مشاور هم رفته

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر دیگه بره زندگی کنه تا زندگیش خراب نشده

وقتی روز و شب باهمن راضی نمیشه خونه خودش بمونه محاله بره شهر دیگه 

واسه چی میره؟

دختر همو پسر عمو هستن بعد نمیدونسته اینکه انقد چسب خواهرس؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چه شوهر بی عقلی.. زن نمیگرفت خواین بیچاره رو ول میکنه ک چی

اینم بچه ساله تو عقد حامله شده قبل این ک بفهمه چیشد با ی بچه گیر کرده تو این وضعیت

شوهره،خولهخاهرش چرانفهمه؟؟؟؟؟

خواهره از قصد میکنه حالا نمیدونم میخواد عقده چیش برطرف بشه ولی کاملا متوجه