دوستم رفته مسافرت دوروزه کلا اون شهری که رفته از شهر خودمون ۲ساعت فاصله داره.شوهرش کارمنده همش میگه آره به شوهرم از طرف شغلش سوئیت دادن،خونه دادن،هتلم میدادن دیگه نرفتیم.حدودا سه چهار بار گفت حتی عکس خونه رم فرستاد.بنظر شما عقده اییه؟ یامن اینجور حس میکنم؟به شوهر منم خونه میدن تو شهرای دیگه از طرف شغلش ولی ارزشی نداره برامون که بخوایم پزشو بدیم
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اگر به نظرت شباهت ندارید یا آدم مناسبی نیست معاشرت نکن دوستته از خوشحالیش باید خوشحال بشی ها
بخدا خوشحالم چند بار بهش گفتم ان شاءالله بی خطر باشین و خوش بگذره بهتون ان شاءالله همیشه برین سفر.یهو حس کردم داره پز میده،عکس خونه رو فرستادو همش اشاره کرد به کارمند بودن شوهرش و این حرفا
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐