2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه سوال ذهنم دگیرشده بود بزارین الان بپرسم.مارال وقتی تصادف کردن باردار بوده؟؟؟یکماه توکما بو ...

آره چقد غیر طبیعی و ناممکن

واقعا نویسنده ش پیش خودش چی فکر کرده این تیکه رونوشته! !!!!!!!!!!!

گاهی نمیدانی ازدست داده ای   یاازدست  رفته ای  
آره چقد غیر طبیعی و ناممکن واقعا نویسنده ش پیش خودش چی فکر کرده این تیکه رونوشته! !!!!!!!!!!!

اصن اون موقع که فیلم ومیدیدم همش بهش فکر میکردم چون فیلم جالبیه اماخب انقد اغراق زیاده رویه انگار به فهم من مخاطب شک داشته چون من میگم ازاون بالا افتادن پایین و هرسه نفر مردن ولی این نه خب کاره تقدیره مثلا😀ولی دیگه اینکه یکماه بری کما جنین تو رحمت همچنان تغذیه کنه و شاد وشنگول باشه،دیگه زیادی زیادیه😐

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
اصن اون موقع که فیلم ومیدیدم همش بهش فکر میکردم چون فیلم جالبیه اماخب انقد اغراق زیاده رویه انگار به ...

یادت نیست توسریال کیمیا هم باردار بود و رفت تو کما 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
اصن اون موقع که فیلم ومیدیدم همش بهش فکر میکردم چون فیلم جالبیه اماخب انقد اغراق زیاده رویه انگار به ...

اتفاقا من شنیدم همچین چیزیو، امکان پذیره حتی تا زمان دنیا اومدن بچه خانمه تو کما بوده