2777
2789
عنوان

این وسایلو تو جهیزیم نخریدم زشته❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 82 پست
خواهرم شش ماه پیش ازدواج کرد بخارشور و چرخ خیاطی و اسپرسو ساز هم برای جهیزیه نخریده بود

خانواده شوهرش ایرادی از جهازش نیاوردن؟

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اعتماد ب نفسم صفره دیگ برام مهم نیست بزار هرچی میخواد بگهمن قراره ازشون استفاده کنم حتما لازم ...

آفرین بگو نیازی ندیدم یا تو زندگی دیدم لازم دارم فلان وسیله رو میخرم. بعد سرت بالا باشه همیشه وگرنه سوارت میشن

هیچ وقت، درباره خریدهات، چیزهای که قصدخریدش داری یا نداری با اونها صحبت نکن

آره اوایل عقدم بود بلد نبودم الان اصلا نمیگم

حالا میدونه خرید کردم هی میگه اینو گرفتی؟

اونو گرفتی؟

دلم نمیخواد اصلا جوابشو بدم اه

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

خیلیا وسایل نو بدون استفادشون رو با قیمت خیلی کمتر داخل دیوار میزارن چون استفاده نمیکننداخل دیوارو ب ...

آره این فکر تو سر خودمم هست امشب چک میکنم

من وسیله برقی اینا رو خریدم و تا حالا به جز چرخ خیاطی به هیچکدوم نیاز پیدا نکردم . چرخ هم نیازی ندار ...

چقدر کیف کردم از شعور شما و خانواده شوهرتون واقعا اگ هم دیگ رو درک کنیم چقدر خوب میشه

چ نیازی هست اول زندگی انقدر ادم بریز بپاش کنه

آره اوایل عقدم بود بلد نبودم الان اصلا نمیگمحالا میدونه خرید کردم هی میگه اینو گرفتی؟اونو گرفتی؟دلم ...

بگو هرچیزی لازم باشه میخرم، 

اگر چندسال بعد اونها که نخریدی الان خریدی، بگو الان احساس نیاز کردم و... آخه بعضی ها فضولن، میگن چرا اونموقع جهازت نیاوردی، الان خریدی، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

قربونت ایشالا خوشبخت بشیآره نگران نباش خدا این چیزا رو خودش جور می‌کنه😍

فداتبشم مرسی

خود من شاید باورت نشه هم پدر پولداری دارم هم خودم شاغل بودم اون موقع ولی نمیراشتم مامانم خیلی چیزا رو که به نظرم غیر ضروری بود بخره یه سر سوزن نظر بقیه برام مهم نبود اینقدر خودمو از همه جهات بالاتر میدونستم!(: باور کن نه چرخ گوشت خریدم نه اسپرسو ساز نه چرخ خیاطی الآنم بعد دو تا بچه هنوزم احساس نیاز ندارم

من بعد۱۱سال چرخ خیاطی خریدم کلی خاهرشوهرم۴سال که تو جهازش داره هنوز از تو کارتن در نیاورده،میگم خب چ ...

اصرافه والا

آفرین بگو نیازی ندیدم یا تو زندگی دیدم لازم دارم فلان وسیله رو میخرم. بعد سرت بالا باشه همیشه وگرنه ...

مرسی عزیزم چشم

بگو هرچیزی لازم باشه میخرم، اگر چندسال بعد اونها که نخریدی الان خریدی، بگو الان احساس نیاز کردم و... ...

آره واقعا دوست ندارم ب کسی جواب پس بدم