2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطف میکنید اگر به سوالم جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قرار نامزد کنید و عقد کنید حتما باید قبلش در این مورد واضح صحبت کنید و حرف بزنید.بدون رودبایستی

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
و بدور از شوخی بنظرم

خوب میخواد با شوخی اون حیا و خجالت بریزه.

تو هم گارد نگیر و راحت از نیازها و خواسته ها و دیدگاه تون در مورد این مسله بسیار مهم صحبت کنین

همسر من خیلی رعایت میکردن تو مراحل خواستگاری انصافاً 

ولی تو محضر که مراسم تموم شد میخاستیم بر گردیم خونه یه چشمک بهم زد و گفت بررریم یه جور معنا داری 

آبان که بیاد میشه ۱۹سال از اون لحظه میگذره ولی من قشنگ یادمه 🥰

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

پس راه رو باز کن.با پیام شروع کنید در موردش حرف زدن.

راستش الان در حال آشنایی نیستم هنوز ولی نفر قبلی که جدی تر بود و مطرح می‌کرد حس میکردم زوده و مراحل بعد از خواستگاری رسمی وقت این صحبتا هست ینی زمانی که چالشی سر نوع اجرای مراسم ها و سنت ها نباشه

نظر شما چیه؟

راستش الان در حال آشنایی نیستم هنوز ولی نفر قبلی که جدی تر بود و مطرح می‌کرد حس میکردم زوده و مراحل ...

اره جز اخرین موارده.طرفین باید به 80تا 90درصد جلو رفته باشن

ولی بگم خیلی مهمه.باید از مزاج‌هم بدونین خواسته ها و....بگین