2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطف میکنید اگر به سوالم جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من خیلی رعایت میکردن تو مراحل خواستگاری انصافاً ولی تو محضر که مراسم تموم شد میخاستیم بر گردیم ...

من وقتی نامزد بودم محرم نبودیم ابدا صحبتی نکردیم

وقتی ام که محرم شدیم الان چهل روزه هنوز صحبت نکردیم من که خجالت میکشم چیزی بگم اونم که همش در حال درس خوندن

من با همسرم قبل ازدواج دوست بودم رابطه کامل داشتیم کلا چون طبعش گرمه از اول قرار ازدواج داشتیم ولی خ ...

عزیزم چجوری اعتماد کردید ؟ چندسال دوست بودید ؟ با چه تضمینی بهش اعتماد کردید و رابطه کامل داشتید ؟

البته اینکه طبعشون گرمه خیلی هم خوبه مرد گرم باشه زن خیلی شاداب میمونه ولی منم بااینکه مثه خودت دخترم ولی خیلی میترسم رابطه کامل باشه و تهش ب ازدواج نرسه دختر اسیب میبینه خب

عزیزم چجوری اعتماد کردید ؟ چندسال دوست بودید ؟ با چه تضمینی بهش اعتماد کردید و رابطه کامل داشتید ؟ال ...

ما کلا دو سال دوست بودیم ولی خب ببین این مسئله دو بخشه خودم و اون شخص مقابل خوب همیشه خودم روحم قلبم تنم خیلی  مهمه بعدا روح و قلب و بدن شخص مقابلم  من عاشق شدم و قلب و روحم درگیر شد واقعا اگر این رابطه به ازدواج ختم نمیشدبازم رابطه باکسی که با تمام وجود عاشقمو تجربه میکردم البته مهمه در اضای چی من دارم اولینمو بهش میدم؟ قطعا در اضای اولینش اون پسری که اولین بار دست منو گرفت شخصیت طرف که برای خودش ارزش قائل باشه و هرکسی به حریمش راه نده ۱ یا ۲ درصد از پسرا هستن با هرکسی نمیخوابن و فقط صرفا رابطه براشون مهم نیست 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

خب اره دگ همه ی اینا درستهازکحا فهمیدی اولین بارشه و رابطه در ازای جی بود

خب میشناختمش اولش که خب دختر داییش دوستم بود و چند سال میشناختم و بعدش همکار شدیم و کلا ام من ادم شناس ام و اینکه رابطه مگه باید در ازا چیزی باشه اگر من باکره ام بودم باکره اس اصل موضوع فرقی با هم نمیکنه 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

خب میشناختمش اولش که خب دختر داییش دوستم بود و چند سال میشناختم و بعدش همکار شدیم و کلا ام من ادم شن ...

ن عزیزم خودت گفتی رابطه درازا منم اونم گفتم وگرنه ک نه

ازاش درنظر من اینه ک پسر تک پردختر باشه تعهد و اخلاق و عشق دادن ب یه خانومو بلد باشه و درحد شان و لیاقت دختر کانلا براش خرج کنه حتی ازشوهر ادم بیشتر 

اینجوری باشه منم میپسندم و اسنکه ب قصد ازدواج