2777
2789
عنوان

تو خونه‌ی شما وظیفه‌ی جمع کردن سفره با کیه ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خونمون عموما سفره نمیندازیم رو میز غذا میخوریم بدون سفره و رومیزی ولی مهمون بیاد مردا جمع میکنن

من تا یه پامو کنار سفره دراز نکنم، چیزی از گلوم پایین نمیره، انگار ‌پا و گلوم به هم وصلن😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

از بچگی یاد گرفتیم هر کی خودش ظرفشو ببرهباقی وسایلم تقریبا همه اعضای خانواده ولی نه همیشه کلا متغییر

چه خوب

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

وظیفه ک نه ولی۸۰درصدمواقع من جمع میکنم باقی شوهرم ...اگه هم حسش نباشه باید ب اشرف خانم زن همسایه بگی ...

سفارش سفره‌ی ما رو هم به اشرف خانوم بکن 😂 

بچه هام جمع میکنن ،اگر دیر جمع بشه میگم همسایه بیاد

پس واسه همینه که میگن همسایه از همسایه ارث میبره، حقشه از بس که اومده سفره‌مونو جمع کرده😂

من تا یه پامو کنار سفره دراز نکنم، چیزی از گلوم پایین نمیره، انگار ‌پا و گلوم به هم وصلن😂

والا ما خانوادتا مشکل کمر و زانو داریم بابام که کلا زانو هاش خم نمیشه سه بار عمل کرده منم تصادف کردم تو کمرم پلاتینه مامانمم ارتروز داره اصلا من رو زمین بشینم بعد ده دقیقه دیگه دردام شروع میشه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

والا ما خانوادتا مشکل کمر و زانو داریم بابام که کلا زانو هاش خم نمیشه سه بار عمل کرده منم تصادف کردم ...

ان‌شاءالله خدا سلامتی بده🙏🙏

البته تا حالا هیچ کدوم رو ندیدم ولی خوب ذکر خیرش تو خونه هست

بنظرم تا ندیدینشونو تا امتحانشون نکردین، بهشون کار ندین😂